Program 1 iunie Antena 1
Ziua Internationala a Copilului se apropie cu pasi repezi asa ca posturile din Romania vor sarbatori ziua de 1 iunie cu programe speciale. Unul dintre cele mai importante posturi din Romania, Antena 1, a pregatit un program special ce se va intinde pe durata intregii zile de 1 iunie. In acest material vom detalia acest program.

Minionii (2015) – 1 iunie, ora 10. Minionii sunt organisme unicelulare care s-au dezvoltat de-a lungul timpului. Minionii au stat tot timpul la mana oamenilor rai, au slujit persoane rele pana cand la un moment dat nu au mai avut pentru cine sa lucreze. Minionii au intrat in depresie neavand pe cine sa slujeasca.

Trei minioni, Kevin, Stuart si Bob au plecat in lumea larga sa gaseasca un stapan. Dupa o lunga calatorie palpitanta, cei trei minioni o gasesc pe Scarlet Overkill, prima femeie ticaloasa pe care minionii o vor sluji.
Filmul Minionii are durata o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Pinguinii din Madagascar (2014) – 1 iunie, ora 15. Descoperiti cea mai tare echipa de pinguini care a existat vreodata. Skipper, Kowalski, Rico si Private formeaza cea mai tare echipa de detectivi.
Pinguinii din Madagascar are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Power Rangers (1995) – 1 iunie, ora 16:45. Filmul spune povestea a cinci tineri care se trezesc peste noapte eroi. Ei trebuie sa salveze planeta Pamant de amenintarea unor forte malefice extraterestre.
Filmul are durata o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Program 1 iunie Antena 1

Profu’ de spionaj (2020) – 1 iunie, ora 20. JJ (Dave Bautista) este un agent secret CIA. In timpul unei misiuni de spionaj asupra unei familii, JJ este deconspirat de o fetita de 9 ani pe nume Sophie (Chloe Coleman), fetita familiei pe care JJ o spiona. Pentru a nu ii strica misiunea, Sophie il obliga pe JJ sa petreaca o zi cu ea si sa o invete cum sa devina spion. Profu’ de spionaj are durata o ora si 39 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Romina VTM (2023) – 1 iunie ora 22. Romina (Nichole Cherry) este o fata isteata din Constanta care compune piese de dragoste. Tatal Rominei detine o terasa, din cauza datoriilor trebuie sa vanda afacerea. Romina incearca sa salveze afacerea de familie insa pentru a reusi ea trebuie sa aduca la terasa foarte multi clienti.

Pentru a reusi acest lucru ea este obligata sa cante piese pe scena terasei insa nu poate sa cante pentru ca are un trac teribil cand vede public in fata ei. Intr-o zi, Romina il vede pe Valentin (Rares Maris), un adolescent venit in Constanta cu dorinta de a canta la chitara pentru a face bani. Romina il ajuta pe Valentin sa devina o adevarata vedeta. Intre cei doi se naste o poveste de dragoste.
Filmul Romina VTM are durata o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 2,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.