Femeia alege iese din grila Pro 2
Emisiunea Femeia alege nu va mai fi prezenta in grila postului Pro 2 incepand cu 8 noiembrie, anunta TVMania. Aceasta era o emisiune reality show si era prezentata de Majda Aboulumosha. Aceasta productie mai avea 4 luni de emisie, fiind programata sa se incheie la inceputul lui 2022.

Femeia alege s-a lansat pe 20 septembrie 2021 iar pe 7 noiembrie va fi difuzata ultima editie. A fost singura emisiune produsa de postul Pro 2 (acest post a mai produs emisiuni in trecut cand se numea Acasa tv).

Emisiunea Femeia alege se filma in Turcia si urmarea povestea a 5 femei independente in incercarea lor de a gasi barbatul perfect. In prezent, este difuzata zilnic de la orele 19 si 22:30.

Din 8 noiembrie, postul de televiziune Pro 2 va difuza in locul emisiunii Femeia alege serialul turcesc Marasli / Pazeste-ma de mine! (2021). Iata cum arata programul Pro 2 din 8 noiembrie:

  • Totul pentru iubire – de la ora 18, cate 2 episoade
  • Casatorie cu bucluc – de la ora 20, cate un episod – serial turcesc
  • Baiatul meu – de la ora 21, un episod – serial turcesc
  • Pazeste-ma de mine! – de la ora 22, premiera primul episod – serial turcesc
  • Fiicele doamnei Fazilet – de la ora 23 – serial turcesc (redifuzare)
  • De la ora 00:00 – reluari ale serialelor difuzate in timpul zilei precedente

Dupa cum se vede din program, reprezentantii postului au realizat ca succesul unei audiente bune pentru un post dedicat femeilor ramane tot un serial tv si nu o emisiune.

Femeia alege iese din grila Pro 2

Majda Aboloulumosha este nascuta in 1987 in Ploiesti, este actrita, om de televiziune si mama. Majda a aparut in diverse seriale tip telenovele facute in trecut de Ruxandra Ion pentru postul Acasa tv (actualul Pro 2). Printre aceste seriale vom enumera: Regina (2008), Aniela (2009 – primul serial de epoca realizat de Ruxandra Ion) sau Iubire si Onoare (2011).

Majda Aboloulumosha a mai prezentat si emisiuni la Antena Stars. A aparut in diverse emisiuni reality sau concurs, dintre acestea vom enumera Survivor sau Ferma Vedetelor, difuzate in trecut de posturile Kanal D respectiv Pro TV.

Pro 2 este primul post TV din Romania dedicat publicului feminin. In Romania mai sunt alte posturi dedicate publicului feminin, printre acestea vom enumera Happy Channel, Antena Stars (posturi ce apartin companiei Intact Media) sau Dizi (apartine companiei internationale SPI, cumparata recent de Canal+).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII