Emisiuni speciale ale Jocurilor Olimpice de iarna pe Eurosport 1
Mai sunt mai putin de 100 de zile pana incep Jocurile Olimpice de iarna ce se vor desfasura in Beijing in 2022. Postul de televiziune Eurosport va lansa o serie de emisiuni speciale despre Jocurile Olimpice Beijing 2022.

Eurosport va transmite competitiile de iarna din cadrul Jocurilor Olimpice in peste 50 de tari, inclusiv Romania. Inainte de Jocurile Olimpice, Eurosport va transmite peste 700 de ore de sporturi de iarna. Din 23 noiembrie, televiziunea va lansa o noua emisiune Winter Pass. In aceasta emisiune se vor analiza toate competitiile sportive de iarna de cei mai buni specialisti. Emisiunea Winter Pass va fi prezentata de Radzi Chinyanganya.

Winter Pass va avea 10 episoade in care prezentatorul emisiunii va vizita locatiile in care vor evolua sportivii in drumul lor spre Jocurile Olimpice. Vom vedea cum arata statiunea de schi de la St. Moritz, Turneul celor 4 trambuline, Sarituri cu schiurile la Hereenveen si multe alte locuri. In cadrul emisiunii Winter Pass vor fi incluse si rubrici originale:

  • Sportivi de urmarit. In aceasta rubrica vom face cunostinta cu sportivii favoriti la Jocurile Olimpice de iarna
  • Povesti Olimpice Esentiale. In aceasta rubrica telespectatorii vor vedea povesti ale fostelor glorii ale sporturilor de iarna care au evoluat la Jocurile Olimpice de iarna.

Emisiuni speciale ale Jocurilor Olimpice de iarna pe Eurosport 1
Analiza evolutiei sportivilor la Jocurile Olimpice de iarna se va face in studioul Eurosport Cube.

Jocurile Olimpice de iarna se vor desfasura in Beijing si vor incepe pe 4 februarie 2022. Vor fi transmise si in format 4K pe Eurosport 4K. Jocurile Olimpice de iarna se vor vedea pentru prima data si pe posturile Eursport din Franta insa nu se vor vedea pe cele din Rusia.
Eurosport apartine de compania Discovery Networks.

O alta informatie legata de posturile Discovery a aparut pe site-urile straine pe 21 octombrie in care aflam ca toate posturile Discovery vor renunta sa distribuie variantele sd ale posturilor catre operatorii din Cehia si Slovacia dar si din alte zone. Pe scurt, toate posturile Discovery, inclusiv Eurosport-urile, vor fi disponibile doar in HD.

Insa, daca un operator intampina probleme si nu poate difuza posturile Discovery in format hd atunci acel operator poate transforma transmisia posturilor din HD in SD. In Romania, primul operator care ofera unele posturi Discovery doar in varianta HD este Orange, care a inlocuit variantele sd ale posturilor Discovery Channel, TLC si ID cu variantele HD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.