Primele impresii despre aplicația Google Now Launcher.
Am instalat recent launcher-ul de la Google atât pentru a-l testa cât și pentru a-l păstra. Până acum, toate bune și frumoase, aplicația se mișcă bine, nu îngreunează telefonul și nici nu-ți dai seama că nu e launcher-ul standard cu care a venit Android-ul instalat prestabilit.

Aplicația, adică launcher-ul se bazează mai mult pe Google Now. De fapt, chiar Google Now a fost motivul principal pentru care launcher-ul a prins viață. Google trebuia să integreze cumva pe telefoanele mai vechi noul lor serviciu. Acest lucru se putea face cu un update însă era mult mai dificil de pus în practică având în vedere câte modele de telefoane cu Android există și câte au rom-uri modificate. Oricum aplicația Google Now Launcher este compatibilă cu peste 80% dintre telefoanele disponibile în acest moment pe piață.

Nici recenziile din magazinul Google Play nu sunt rele, majoritatea celor care folosesc această aplicație fiind destul de mulțumiți. Din acest motiv, aplicația Google Now Launcher se bucură de 4,5 stele din 85,525 de votanți.

Ceea ce nu funcționează sau nu mi-au funcționat mie sunt comenzile vocale. Este posibil ca aceste comenzi să nu fie încă disponibile în limba româna.

Am atașat mai jos o galerie cu câteva printscreen-uri ale aplicației.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.