Ferma Heartland si Stargate Atlantis incep la AXN White si AXN Black.
Posturile de televiziune AXN Black si AXN White au adaugat doua seriale emblematice in grila lor de programe. In acest articol, vom explora in detaliu aceste seriale fascinante.

Incepand cu data de 1 decembrie, AXN Black a inceput sa difuzeze serialul „Stargate Atlantis” (2004). Acesta poate fi urmarit de luni pana vineri, incepand cu ora 16:50. „Stargate Atlantis” este o continuare a serialului SF de succes numit „Stargate SG1”.

Povestea incepe cu o echipa de oameni de stiinta implicati in proiectul secret Stargate, desfasurat de guvernele mai multor state. Acestia descopera o noua lume pe care o credeau pierduta – Atlantis. Echipa ajunge in aceasta noua lume folosind o poarta, calatorind practic intr-o galaxie numita Pegasus. In aceasta galaxie, se trezesc fata in fata cu un dusman numit Wraith, care se hraneste cu energia umana. Pentru a opri aceasta amenintare, echipa de cercetatori apeleaza la ajutorul altor specii mai avansate decat oamenii.

In distributie, ii vom vedea pe Jason Momoa, Joe Flanigan si Amanda Tapping. Serialul „Stargate Atlantis” se intinde pe 5 sezoane, totalizand 100 de episoade, fiecare avand o durata de aproximativ 45 de minute. Cu o nota de 8,1 pe IMDb, acest serial a fost anterior difuzat de TVR 2 si SC-FI Universal, inainte de rebranduirea sa pe AXN Black.

Ferma Heartland si Stargate Atlantis incep la AXN White si AXN Black.
Incepand cu 4 decembrie, AXN White a inceput sa difuzeze serialul „Heartland/Ferma Heartland” (2007). Acesta poate fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 22:40. „Ferma Heartland” este unul dintre cele mai longevive seriale canadiene si spune povestea unei ferme conduse de doua surori, Amy Fleming (Amber Marshall) si Lou Fleming (Michelle Morgan), impreuna cu bunicul lor, Jack Bartlett (Shaun Johnson). Cele doua surori isi duc visul mamei lor mai departe, gestionand o ferma de cai abandonati, abuzati si neglijati.

Cu 17 sezoane si 259 de episoade, fiecare cu o durata de aproximativ 60 de minute, „Ferma Heartland” a obtinut o nota impresionanta de 8,5 pe IMDb.

AXN White si AXN Black sunt parte a Antena Grup Grecia si detin licente tematice pentru filme si seriale. Aceste doua posturi sunt incluse in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, IPTV si DTH.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Pai continuarea din sezonul doi parca ,nu am văzut o acum cineva a zis ca deja e sezonul 3 ,o fi corect? Ne place unora ceva și ne amăgiți, ce interes mai e și ăsta?

  2. Ce ciudat ca AXN Black a reinceput sa difuzeze Stargate Atlantis dupa atatia anicde la dispaeritia celui mai bun post al lor, AXN Sci-fi. Reinbranduirea AXN-urilor a fost cea mai catastrofala miscare a lor, de atunci nu am mai privit la ei nici macar 5 minute.