Tastatura Logitech K480 – Un device inovator și practic.

Tastatura Logitech K480 este ideală din toate punctele de vedere. Aceasta combină utilul cu plăcutul obținând astfel o tastatură bluetooth ce se poate combina la orice device. Fie că folosim un laptop, smartphone, tabletă etc. tastatura este compatibilă cu oricare dintre ele.

Logitech K480 are un suport ce poate susține deviceurile portabile în poziție verticală, transformându-le astfel în dispozitive mult mai practice și mai ușor de utilizat.
La capitolul design tastatura stă foarte bine. Deși majoritatea utilizatorilor de tablete s-au obișnuit cu tastaturi atașabile, Logitech K480 oferă ceva în plus față de tastaturile normale. Nu vorbim de bluetooth, design sau butoane ci de faptul că se pot conecta două dispozitive concomitent.

Tastatura are o grosime de 20 de mm și o greutate de 800 de grame. Dacă tot vorbim de design, trebuie precizat faptul că logitech nu este o tastatură ușor-portabilă ce poate fi strecurată printre bagaje ci este mai degrabă o tastatură destinată birourilor.

Tastele acestui device nu sunt lipite între ele ci sunt situate la distanțe de câțiva milimetrii unele de altele, făcându-le astfel mult mai ușor de folosit. Fiind construită în totalitate din plastic, ne-am aștepta ca această tastatură să fie slabă din punct de vedere al rezistenței. Ei bine lucrurile nu stau chiar așa, Logitech lăudând rezitența acestei tablete.

Ca dimensiuni această tastatură stă destul de bine. Având o lungime de 30 de cm, o lățime de 20 de cm și o grosime de 2 cm.

logitech-k480 - O tastatura practica si utila

Conectivitatea se realizează integral prin bluetooth iar, spre surprinderea noastră, tastatura nu deține un acumulator intern ci doar două baterii de tip AAA. Din fericire tastatura este compatibilă cu cele mai folosite sisteme de operare (Windows XP/Vista/7/8/8.1, MAC OS, Android, iOS, Windows phone).

Tastatura se poate achiziționa la prețul de 220 de lei și mai multe detalii găsiți apăsând pe butonul de mai jos.

 

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.