Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea pe Antena Stars
Gabriela Cristea si familia ei vor avea o emisiune noua la TV. Postul Antena Stars va difuza o emisiune reality show in care vom vedea care este stilul de viata de familisti al celor doi, Tavi Clonda si Gabriela Cristea.

In aceasta emisiune le vom cunoaste si pe cele 2 fete, Bella Victoria Margot si Thea Iris Selena. Emisiunea va fi difuzata de Antena Stars din 20 ianuarie in zilele de miercuri si joi, de la ora 21:00. Conform site-ului a1.ro, Tavi Clonda a declarat ca aceasta emisiune este un proiect diferit si ca spera sa faca fata incercarilor, avand o echipa de filmare tot timpul cu ei. Vom vedea cum se vor descurca cei doi cu fetitele lor, cum se impart intre cariera si viata de familie.

Tavi Clonda a participat la emisiunea Te cunosc de undeva. Gabriela Cristea a prezentat o serie de emisiuni la TV, pe Kanal D a prezentat emisiunile Nora pentru mama si Te vreau langa mine,emisiuni tip matrimonial.

Antena Stars mai are in grila inca o emisiuni de acest tip si anume Mamici de pitici cu lipici, in care 3 mamici si piticii lor sunt filmati tot timpul de o echipa a postului Antena Stars.
Reamintim ca in aceasta emisiune, Mamici de Pitici cu lipici, le vom vedea pe Oana Roman si Cristina Siscanu si fetitele lor.

O alta emisiune care prezinta viata de familie de zi cu zi a unui cuplu este Brigitte si Pastrama. Antena Stars a mai difuzat si emisiunea Jador Adevarat. Jador este un cantaret de muzica din noua generatie care in acest moment este prezent in emisiunea Survivor de  pe Kanal D.

Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea pe Antena Stars

Antena Stars este un post TV detinut de Intact Media. Antena Stars difuzeaza emisiuni si stiri din lumea show biz-ului. Printre emisiunile prezente in grila Antena Stars vom enumera: Star Matinal, Star Magazin, Xtra Night Show (emisiune prezentata de Capatos), Star News (emisiune de stiri ce prezinta evenimente din lumea show biz-ului).

Antena Stars s-a numit in trecut Antena 2 si este singurul post tv din tara care difuzeaza emisiuni din show biz-ul autohton cu vedete autohtone. Postul Antena Stars este prezent in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII