Adancii ei ochi negri / In slujba trecutului – Netflix
Netflix va adauga luna aceasta seriale noi, in acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale, unul indian si unul american.

Adancii ei ochi negri (These Black Black Eyes / Yeh Kaali Kaali Ankhein / Estos ojos negros) este o serie de drama si mister creata si regizata de Siddharth Sengupta.

Serialul prezinta un tanar dintr-un orasel care este nevoit sa recurga la masuri extreme atunci cand este hartuit de fiica unui politician, aceasta fiind dispusa sa faca orice pentru a se casatori cu el.

In acest serial vom vedea actorii Tahir Raj Bhasin (Chhichhore – 2019, Mardaani – 2014, Force 2 – 2016), Shweta Tripathi (Masaan – 2015, Mirzapur – 2018), Anchal Singh (Ramaiya Vastavaiya – 2013), Saurabh Shukla (a avut un rol in filmul cu 8 premii Oscar, Slumdog Millionaire din 2008), Brijendra Kala (Paan Singh Tomar – 2012, Zero – 2018), Arunoday Singh (Mohenjo Daro – 2016, Apharan – 2018) si altii.

Primul sezon va avea 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix de vineri, 14 ianuarie 2022.

Adancii ei ochi negri / In slujba trecutului – Netflix

In slujba trecutului (In from the cold) este o serie de actiune. O mama singura din New Jersey are viata data peste cap atunci cand FBI-ul o aresteaza si forteaza sa faca o alegere: sa isi infrunte trecutul din perioada in care era un agent rus si sa devina un agent impotriva Rusiei in razboiul impotriva drogurilor sau sa renunte la noua viata si noua familie.

Personajul principal este interpretat de Margarita Levieva (fosta gimnasta din Rusia, a avut roluri si in Adventureland – 2009 sau The Lincoln Lawyer – 2011). In serial vom vedea si alti actori precum Cillian O’Sullivan (Lista neagra – 2013, Vikingii – 2013), Lydia Fleming, Charles Brice (Homeland – 2011, Watchmen – 2019), Alyona Khmelnitskaya, Stasya Miloslavskaya, Lola Mae Loughran (Skins – 2007) si altii.

Primul sezon al serialului In slujba trecutului va avea 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 28 ianuarie. A fost produs de Silver Lining Entertainment iar filmarile au avut loc in Madrid, Spania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.