Fii tare – Scooby Do pe Cartoon Network si Boomerang
In acest material vom detalia surprizele lunii septembrie 2021 ce vor fi difuzate pe posturile Cartoon Network si Boomerang.

Cartoon Network
Be cool, Scooby Doo!
(Fii tare, Scooby Doo – 2015) Din 13 septembrie, la Cartoon Network, in fiecare zi de la ora 10. Acest serial este disponibil atat pe HBO Go cat si pe postul Boomerang. Serialul Fii tare, Scooby Doo! are 2 sezoane si un total de 52 de episoade. Prietenii lui Scooby au terminat liceul si ei hotarasc sa plece cu dubita Masina Misterelor in cautare de aventura si adrenalina. Calatoria lor va fi presarata cu prinderea de monstri hidosi si fiorosi.

Gradinita Dramei Totale – sezonul 2, din 13 septembrie, de la ora 14:10, in fiecare zi. In sezonul 2, Norbert Hatchet un ingrijitor al taberei va face un mare haos prin decizia lui de a-si indeplini un vis, acela de a se alatura unei formatii. Hatchet decide sa se intoarca la jocul sau de pe calculator numai ca de data aceasta decide sa il faca mai usor de jucat. Norbert va crea un cod pentru a face jocul mai usor. Haosul creat de ingrijitorul taberei poate fi remediat doar de prescolari. Personajele principale sunt o echipa de copii cu caractere diferite dar care fac o echipa pe cinste. Aceasta echipa  este formata din: Owen (bun la suflet si foarte sociabil) si Courtney (o fata hotarata, ii place foarte mult sa fie liderul echipei, face mereu pe sefa si este si preferata profesorului). Si in acest sezon echipa de prescolari va avea parte de aventuri.

Fii tare – Scooby Do pe Cartoon Network si Boomerang

Boomerang a pregatit in luna septembrie episoade noi cu Tom si Jerry in serialul Tom si Jerry Show (Tom si Jerry se dau in spectacol). Episoadele noi incep din 6 septembrie, de la ora 17, si se vor vedea in fiecare zi de luni pana vineri. In noile episoade, Tom va continua sa incerce sa il prinda pe Jerry si sa il impiedice pe acesta sa fure mancare, insa toate planurile lui Tom vor fi dejucate cu inteligenta de micul soricel.

De astazi, 11 septembrie, Boomerang va incepe sa difuzeze o serie de filme cu Tom si Jerry. Filmele cu Tom si Jerry se vor vedea in fiecare weekend de la ora 17. Printre filmele artistice cu cei doi ce vor fi difuzate in weekend pe postul Boomerang vom aminti: Tom si Jerry si Dragonul pierdut si Tom si Jerry si Sherlock Holmes.

Cele 2 posturi de desene animate sunt in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.