Windows 11 – informatii si data lansare
Microsoft pregateste lansarea noului sistem de operare Windows 11, in acest articol vom publica toate informatiile pe care le avem despre cel mai nou SO si cand va fi disponibil utilizatorilor.

Taskbar-ul si Start Menu primesc un nou design
Pe langa design-ul vizual nou, vom vedea un meniu Start tip floating in centrul ecranului iar Taskbar-ul va fi de asemenea centrat, modificari care fac sistemul de operare sa fie mai touch-friendly. La capitolul design, Windows va avea marginile ferestrelor rotunjite, aceasta modificare dand un aspect total diferit.

Animatii si sunete noi
Animatiile disponibile in timpul utilizarii Windows au fost imbunatatite pentru a parea mai naturale, oferind o experienta mai fluida, putem observa acest lucru atunci cand minimizam sau inchidem ferestre, aceasta este o alta modificare ce aduce Windows 11 mai aproape de un sistem de operare mobil.
Experienta touch va fi mai buna, iconitele si optiunile sunt mai usor de accesat iar animatiile sunt mai fluide.

O noua aplicatie de chat marca Teams
Microsoft va avea o aplicatie Teams integrata ce va fi foarte usor de folosit.

Performante imbunatatite pentru Windows 11
Desi nu au fost oferite detalii in acest sens, par sa existe si imbunatatiri de performanta la Windows 11, cat si de securitate, fiind considerat cel mai sigur Windows. De asemenea, update-urile vor fi cu 40% mai mici si se vor instala pe fundal. Vom vedea un singur feature update pe an (in toamna) iar update-urile de calitate vor fi lunare.

Windows 11 – potrivit pentru gameri
Lansarea noului Windows 11 va fi un motiv de bucurie si pentru gameri, utilizand noul sistem de operare acestia vor beneficia de grafica superioara, viteza imbunatatita si optiunea Auto HDR care va imbunatati culorile si aspectul jocurilor pentru a fi mai aproapiate de realitate. Totul va fi automat iar noi nu trebuie sa facem nimic suplimentar pentru a beneficia de aceste noi caracteristici.

Windows 11 – informatii si data lansare
Cat va costa Windows 11?

Microsoft a confirmat ca Windows 11 va fi disponibil ca un update pentru toti utilizatorii Windows 10.

Cand va fi lansat Windows 11?
Noul sistem de operare va fi lansat la finalul acestui an si la inceputul acestui an conform informatiilor disponibile pe site-ul oficial Microsoft.

Daca doriti sa utilizati inca de acum Windows 11, va puteti inscrie in programul Windows Insider accesand Settings – Update & Security – Windows Insider Program.

Update 01.09.2021: Windows 11 se va lansa pe 5 octombrie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII