Film Now la liber in reteaua Digi

Film Now la liber in reteaua Digi – Programul Film Now este la liber in reteaua Digi incepand de astazi, programul nu mai este codat pe cablu digital.

Incepand de astazi programul Film Now SD/HD (fostul Digi Film) este gratuit in reteaua Digi pe cablu digital. In mod normal programul Film Now este codat, extraoptiunea costand 3 lei pe luna, TVA inclus, fiind disponibila doar abonatilor de televiziune prin cablu (pachet digital) si abonatilor DTH.

Reamintim ca Digi a lansat, tot de astazi, o oferta prin care ofera extraoptiunile HBO si Maxpack gratuite timp de 2 luni, oferta fiind atat pentru abonatii de televiziune noi cat si pentru abonatii TV existenti care activeaza de astazi una dintre cele doua optiuni.

RCS & RDS a lansat programul de filme Digi Film in anul 2011, fiind gratuit o buna perioada de timp pentru abonatii Digi. In unele zone, programul era inclus chiar in grila de programe analogica (exemplu: Bihor). Din iunie 2018 programul a fost redenumit Film Now.

Momentan nu avem informatii privind perioada in care vom avea gratuit programul Film Now insa vom actualiza articolul pe masura ce vom afla aceasta informatie. Desi inca nu a fost confirmata informatia de Digi, abonatii pot vedea in acest moment Film Now si este putin probabil sa fie o eroare. Aceasta poate fi o masura prin care Digi ar incerca sa tina oamenii in casa din cauza pandemiei COVID-19.

Alti operatori de telecomunicatii care au luat masuri in urma acestei pandemii sunt:

 • Vodafone, care au oferit minute gratuite din Franta, Italia, Spania, Germania si UK catre Romania timp de 2 saptamani;
 • Freesat, care au prelungit toate cartelele cu datele de expirare cuprinse intre 1 martie 2020 si 30 aprilie 2020, acestea fiind prelungite pana la data de 30 mai 2020, inclusiv;

Momentan cei de la Digi nu au publicat nicio informatie privind aceasta ultima noutate insa vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare. Voi ce parere aveti despre programul Film Now si despre decodarea acestuia? Lasati un comentariu mai jos.

Update 17.03.2020: Pe DTH si Digi Online Film Now nu a fost lasat la liber si avem nevoie de extraoptiune activa;

Update 02.06.2020: Film Now a fost codat astazi, fiind liber pentru vizionare in perioada 16 martie 2020 – 2 iunie 2020;

Activare extraoptiune Film Now Digi

Avand in vedere ca programul Film Now a fost codat, daca suntem interesati sa vizionam in continuare acest post trebuie sa activam extraoptiunea Film Now, pretul este 3 lei pe luna iar activarea se face prin una din urmatoarele modalitati:

 • Din contul Digi de pe site-ul Digi Romania;
 • Prin apel la relatii cu clientii Digi;
 • Prin prezenta intr-un sediul Digi;

Titularul contractului sau imputernicitul trebuie sa urmeze ultimele 2 modalitati, pe cand prima modalitate poate fi urmata de orice utilizator.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

133 COMENTARII

 1. Bună ziua,
  Pe factura din luna ianuarie 2021, apare și ,,film Now” dar vad ca cele doua canale sunt blocate. Am card smart cam CI+ HD. Nu știu cum ca activez canalul pentru care voi plăti cei trei lei conform facturii.

  • De cand nu ati mai folosit Smartcamul? Pentru reinitializarea Smartcamului lasati tv-ul cel putin 30 de minute pornit pe FilmNow sau sunati la departamentul Relatii Clientii si vorbiti cu un operator sa va reinitializeze in sistem smartcamul.

 2. fara plata ? ****** ma . ***** de genul asta gasesc la tot pasul pe net . pai daca e fara plata la ce *** vrei datele de la cartea mea de credit **** ?

  Comentariu moderat

 3. Buna ziua ,sint abonat la digi de aproape un an si dece eu nu pot vede film now sau hbo pentru doua luni cum vad ca ati facut reclama pe net ca se poate vede la liber film now si hbo pentru 2 luni..??

  • Salut, noi nu suntem de la Digi. Postul Film Now nu mai este liber pentru vizionare, a fost criptat la loc. Cat despre pachetul HBO/Maxpack, acesta era gratuit 2 luni daca era activat intr-o anumita perioada, ambele promotii nu mai sunt valabile.

 4. Eu am avut mereu Film Now activat (plătesc extraopţiunea). Am un tv smart cu card şi un tv cu receiver. Acum, de când s-a recriptat, nu mai intră pe tv-ul cu receiver („Nu sunteţi autorizat să vedeţi acest canal”). E normal sau trebuie să sun la Digi pt reiniţializare cartelă receiver (pe smart merge)?

  • Am inteles de la mai multi abonati ca sunt probleme dupa ce au codat programul la loc, cred ca e nevoie de reinitializarea cartelei. Suna la relatii cu clientii Digi pentru reinitializare.

  • Buna ziua,
   Nu inteleg, care e scopul, de ce sa faca asta?
   Cine vrea sa plateasca 3 lei pentru el bine, cine nu vrea iarasi bine. De ce sa oblige toata lumea sa plateasca 3 lei in plus, in conditiile in care unele persoane nu doresc acest program?

  • Film Now a fost codat din nou (a fost lasat la liber aproximativ 3 luni pe perioada starii de urgenta), pentru a-l receptiona trebuie sa activati optiunea Film Now care costa 3 lei pe luna. Pentru decodarea optiunii aveti nevoie si de un receptor/smart cam Digi.

   • Am cardul Si lam avut pina pe 2 iunie ,acum nu pot receptiona .Este codat ,iar pe factura imi cere sal platesc .Momentam nu am credit pe telefon .Ce pot sa fac ? Ma puteti ajuta ? .

    • Daca platiti pentru acest canal si nu va functioneaza, e posibil sa fie nevoie de reinitializarea cartelei, sunati la relatii cu clientii Digi sa va faca o reinitializare, ulterior ar trebui sa se rezolve.

 5. Avand in vedere ca programul Film Now a fost codat, daca suntem interesati sa vizionam in continuare acest post trebuie sa activam extraoptiunea Film Now, pretul este 3 lei pe luna iar activarea se face prin una din urmatoarele modalitati:

  Din contul Digi de pe site-ul Digi Romania;
  Prin apel la relatii cu clientii Digi;
  Prin prezenta intr-un sediul Digi;
  Titularul contractului sau imputernicitul trebuie sa urmeze ultimele 2 modalitati, pe cand prima modalitate poate fi urmata de orice utilizator.

 6. Buna ziua! Urmaream cu mare placere postul Film now, acum vad ca s a inchis. Nu stiu daca in pachetul meu este inclus. Este alt tarif acum pentru Film now?

  • Buna ziua, Film Now nu s-a inchis insa a fost codat din nou (a fost lasat la liber aproximativ 3 luni pe perioada starii de urgenta), pentru a-l receptiona trebuie sa activati optiunea Film Now care costa 3 lei pe luna. Pentru decodarea optiunii aveti nevoie si de un receptor/smart cam Digi.

     • Buna ziua! Am rezolvat cu conanda pentru canalul Film now de ieri dar nici pana la aceasta ira nu s a activat. Poate dupa weekend se va rezolva sau am omis eu ceva. Astept un răspuns, daca se poate.

     • Buna ziua, daca ati activat optiunea Film Now online din contul online Digi, atunci activarea pachetului ar trebui sa se faca in aproximativ 10-15 minute. Va recomand sa opriti receptorul (sau daca aveti smart cam Digi opriti TV-ul, depinde ce aveti), il lasati 1 minut oprit, il reporniti si lasati pe Film Now aproximativ 15 minute. Daca problema tot nu se va rezolva, atunci va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi sa verifice daca optiunea s-a activat cu succes.

  • Activarea optiunii Film Now se poate face online din contul Digi de pe site-ul Digi Romania sau sunand la relatii cu clientii la numarul 0369400414.

 7. Imi pare rau ca s-a codat. Din nou.
  Acum vad Film Now doar pe tv cu cartela…pe al 2-lea tv din apart., nu-l mai vad.
  Nu mi se pare corect. Plătesc acei 3 lei pe lună la abonament, pt acest post si ar trebui sa-l vad, indiferent de cate televizoare am in apartament.

  • Avand in vedere ca este intr-o extraoptiune suplimentara, nu exista o posibilitate tehnica pentru a permite functionarea pe un TV fara smart cam/receptor Digi fara sa-l vada toata lumea. Acesta este scopul smart cam-ului/receptorului Digi, sa decripteze posturile codate.

  • Mai cereti un cam sau receptor si pentru al doilea televizor la departamentul Relatii Clientii sau puteti merge intr-un magazin digi din localitatea dvs poate au echipament in stoc si vi-l dau pe loc. Veti mai plati 3 sau 5 lei in plus pentru acel echipament.-

 8. […] ca Digi a decriptat si canalul Film Now pe 16 martie, fiind in continuare liber pentru vizionare, desi reprezentantii Digi nu au oferit […]

  • Am mai spus acum cateva zile. Este posibil sa il lase la liber pana la sfarsitul luni mai. I-am raspuns lui Daniel pe data de 13 mai. Teoretic fusesem anuntat ca pe 16 mai se va coda o data cu iesirea din starea de urgenta.

 9. Perioada de gratuitate a postului Film Now se va extinde pana pe data de 16 mai pentru ca se va prelungi si starea de urgenta pana pe 16 mai ( acum starea de urgenta este pana pe 16 aprilie

  • Da cel putin pana pe 16 aprilie il vor tine decodat, daca starea de urgenta se va prelungi ( sper sa nu) atunci il vor mai tine decodat si poate asa vor mai optine abonatii noi pentru film now.

 10. […] Film Now a fost decriptat pentru toti abonatii televiziunii de cablu, astfel incat poate fi receptionat gratuit; […]

 11. De la lansare Film now(Digi film) a fost moca, apoi s-a băgat taxa. În CALCARE DE CONTRACT!Mai ales cind ai abonament full de plata. Și asa nu ai ce vede la cele cu plata, dar la Film now… Repeți, repeți, repeți… Wax!

 12. Deci Gorila 50lei e factura la Digi satelit cu doua decodoare cumparate in rate+abonament baza. 50lei pt o grila amarata in care Digi spune ca nu mai investeste nimic

 13. Gorila argumentat pachet Digi tv satelit 25lei+12.5lei rata lunara decodor x 2decodoare. la telekom n am platit niciodata pretul listat acolo erau adevaratele reduceri la prelungirea contractuala atat ca au distrus grila de programe

  • Cezar erau reduceri la telekom pentru ca te obliga sa ai cel putin 2 servicii. Calcul la Digi 25+26 pe luna Telekom daca iau doar serviciul DTH nu am nici o reducere corect? Pun euro la 4 lei cu toate ca este mai mult 32 lei abonamentul+ 14 lei chiria la 2 receptoare. Acum ia vezi unde iesi mai bine? Telekom mareste pretul de cel putin 2 ori pe an. Digi au fost obligati acum 2 ani sa mareasca pretul cu acea taxa, dar au fost ani in care nu au marit pretul deloc si au mai introdus un post 2 pe an.

 14. Digi DTH are 500 000 abonati,cu contracte auzi pe 24 luni,desi nu ofera nimic,platesti mai mult ca la telekom ,orange cu oferta mai buna pe dth nu are atati abonati,telekom ramane cu un milion,asta se intampla pt ca consumatorul nu beneficiaza de o piata reala,este legat de conditii contractuale,degeaba operatorii vin cu oferte zilnice

  • Eu nu cred ,ca la 26 de lei pe luna Telekom ofera atatea posturi. Daca ne uitam pe saitul Telekom TV M este 8 Euro la retentie. In schimb digi are 2 pachete Popular 17 lei si Baza 26 lei. Cum sa spui ca platesti ca la telekom? Cu receptorul 150 lei DIGI telekom il ofera la 200 si ceva este adevarat telekom iti da receptorul si in chirie. Spune cum platesti mai mult la digi fata de telekom? Argumentat.

   • Robert asta nu e o scuză dacă ai pachetul Filmnow și pe satelit cu această ocazie de ce să nu lași și pentru abonații Dth postul Filmnow la liber?Din câte știu eu în momentul de față Digi are in jur de 507000 de abonați Dth la ei de ce se face excepție? Tehnicienii puteau decoda cu ușurință acel post așa cum au făcut pe cablu .Ce vină au abonații că în zonele unde Digi oferă servicii doar prin satelit neavând acoperire prin FTTH astfel încât abonații să aibă posibilitatea de a trece pe cablu având și mai multe avantaje. Calitatea imaginii prin posturi digitale + numărul de posturi în HD.

  • Buga Constantin nici eu nu înțeleg Difi vine cu oferta HBO sau Maxpack gratuit și pentru abonații Dth care activează unul din cele două pachete din contul Digicare însă nu lasă la liber postul propriu Filmnow. Cu această ocazie puteau să lase la liber și acest post având în vedere că au câteva sute de mii de abonați Dth.

   • David parerea mea este ca de la ultimul anunt public legat de nr de abonati pe dth acest nr a scazut dramatic ajungând sub 500 de mii de abonaii iar digi tine dth in moarte clinica de mult timp. NR abonatilor este in scadere luna de luna pe dth si in crestere pe cablu.

    • Unul din motivele pentru care este in scadere numarul abonatilor DTH este si cablarea zonelor rurale si recuperarea echipamentelor DTH pentru acei clienti.

  • Acest post este lasat la liber cel mai probabil doar in starea de urgenta in care se afla Romania dupa va fi recodat. Probabil vi se va face reducere pe factura.

  • Nu se stie sigur care e situatia cu abonatii Film Now, parerea mea este ca nu se va reduce factura pentru ei. Pentru un raspuns sigur va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi.

  • Cumva esti abonat acum la Film Now? Daca nu ia da tu pe pozitia 70 vezi nu cumva il receptionezi. Asta daca esti pe cablu. Din 17 ianuarie tu nu receptionezi posturile viasat la liber adica la pretul de analog de 26 de lei? Nu mai minti tu.

   • Poate e abonat DIGI DTH și nu are Film Now gratuit.
    Faptul că strigă „minciuni,minciuni” probabil este din cauza situației tensionate…cine știe pe unde este Victor acum – Spania, Italia

  • Cei de la Digi mentioneaza ca este disponibil doar pe cablu digital, atat in call center cat si pe Facebook, dar nu specifica daca va fi disponibil si pe DTH.
   Personal cred ca promotia aceasta este doar pe cablu.

  • Concurenta exista, din punctul meu de vedere.
   Cat despre vinovatia operatorilor ca isi modifica contractele, mai vinovati sunt cei care le permit acest lucru, adica ANPC.

 15. Dacă ar mai introduce niște canale pentru adulti în grila, să nu ne plictisim cu izolarea de corona virus. Sunt cam nasoale fetele de pe super one.