Film Now la liber in reteaua Digi

Film Now la liber in reteaua Digi – Programul Film Now este la liber in reteaua Digi incepand de astazi, programul nu mai este codat pe cablu digital.

Incepand de astazi programul Film Now SD/HD (fostul Digi Film) este gratuit in reteaua Digi pe cablu digital. In mod normal programul Film Now este codat, extraoptiunea costand 3 lei pe luna, TVA inclus, fiind disponibila doar abonatilor de televiziune prin cablu (pachet digital) si abonatilor DTH.

Reamintim ca Digi a lansat, tot de astazi, o oferta prin care ofera extraoptiunile HBO si Maxpack gratuite timp de 2 luni, oferta fiind atat pentru abonatii de televiziune noi cat si pentru abonatii TV existenti care activeaza de astazi una dintre cele doua optiuni.

RCS & RDS a lansat programul de filme Digi Film in anul 2011, fiind gratuit o buna perioada de timp pentru abonatii Digi. In unele zone, programul era inclus chiar in grila de programe analogica (exemplu: Bihor). Din iunie 2018 programul a fost redenumit Film Now.

Momentan nu avem informatii privind perioada in care vom avea gratuit programul Film Now insa vom actualiza articolul pe masura ce vom afla aceasta informatie. Desi inca nu a fost confirmata informatia de Digi, abonatii pot vedea in acest moment Film Now si este putin probabil sa fie o eroare. Aceasta poate fi o masura prin care Digi ar incerca sa tina oamenii in casa din cauza pandemiei COVID-19.

Alti operatori de telecomunicatii care au luat masuri in urma acestei pandemii sunt:

 • Vodafone, care au oferit minute gratuite din Franta, Italia, Spania, Germania si UK catre Romania timp de 2 saptamani;
 • Freesat, care au prelungit toate cartelele cu datele de expirare cuprinse intre 1 martie 2020 si 30 aprilie 2020, acestea fiind prelungite pana la data de 30 mai 2020, inclusiv;

Momentan cei de la Digi nu au publicat nicio informatie privind aceasta ultima noutate insa vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare. Voi ce parere aveti despre programul Film Now si despre decodarea acestuia? Lasati un comentariu mai jos.

Update 17.03.2020: Pe DTH si Digi Online Film Now nu a fost lasat la liber si avem nevoie de extraoptiune activa;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

75 COMENTARII

  • Da cel putin pana pe 16 aprilie il vor tine decodat, daca starea de urgenta se va prelungi ( sper sa nu) atunci il vor mai tine decodat si poate asa vor mai optine abonatii noi pentru film now.

 1. De la lansare Film now(Digi film) a fost moca, apoi s-a băgat taxa. În CALCARE DE CONTRACT!Mai ales cind ai abonament full de plata. Și asa nu ai ce vede la cele cu plata, dar la Film now… Repeți, repeți, repeți… Wax!

 2. Deci Gorila 50lei e factura la Digi satelit cu doua decodoare cumparate in rate+abonament baza. 50lei pt o grila amarata in care Digi spune ca nu mai investeste nimic

 3. Gorila argumentat pachet Digi tv satelit 25lei+12.5lei rata lunara decodor x 2decodoare. la telekom n am platit niciodata pretul listat acolo erau adevaratele reduceri la prelungirea contractuala atat ca au distrus grila de programe

  • Cezar erau reduceri la telekom pentru ca te obliga sa ai cel putin 2 servicii. Calcul la Digi 25+26 pe luna Telekom daca iau doar serviciul DTH nu am nici o reducere corect? Pun euro la 4 lei cu toate ca este mai mult 32 lei abonamentul+ 14 lei chiria la 2 receptoare. Acum ia vezi unde iesi mai bine? Telekom mareste pretul de cel putin 2 ori pe an. Digi au fost obligati acum 2 ani sa mareasca pretul cu acea taxa, dar au fost ani in care nu au marit pretul deloc si au mai introdus un post 2 pe an.

 4. Digi DTH are 500 000 abonati,cu contracte auzi pe 24 luni,desi nu ofera nimic,platesti mai mult ca la telekom ,orange cu oferta mai buna pe dth nu are atati abonati,telekom ramane cu un milion,asta se intampla pt ca consumatorul nu beneficiaza de o piata reala,este legat de conditii contractuale,degeaba operatorii vin cu oferte zilnice

  • Eu nu cred ,ca la 26 de lei pe luna Telekom ofera atatea posturi. Daca ne uitam pe saitul Telekom TV M este 8 Euro la retentie. In schimb digi are 2 pachete Popular 17 lei si Baza 26 lei. Cum sa spui ca platesti ca la telekom? Cu receptorul 150 lei DIGI telekom il ofera la 200 si ceva este adevarat telekom iti da receptorul si in chirie. Spune cum platesti mai mult la digi fata de telekom? Argumentat.

   • Robert asta nu e o scuză dacă ai pachetul Filmnow și pe satelit cu această ocazie de ce să nu lași și pentru abonații Dth postul Filmnow la liber?Din câte știu eu în momentul de față Digi are in jur de 507000 de abonați Dth la ei de ce se face excepție? Tehnicienii puteau decoda cu ușurință acel post așa cum au făcut pe cablu .Ce vină au abonații că în zonele unde Digi oferă servicii doar prin satelit neavând acoperire prin FTTH astfel încât abonații să aibă posibilitatea de a trece pe cablu având și mai multe avantaje. Calitatea imaginii prin posturi digitale + numărul de posturi în HD.

  • Buga Constantin nici eu nu înțeleg Difi vine cu oferta HBO sau Maxpack gratuit și pentru abonații Dth care activează unul din cele două pachete din contul Digicare însă nu lasă la liber postul propriu Filmnow. Cu această ocazie puteau să lase la liber și acest post având în vedere că au câteva sute de mii de abonați Dth.

   • David parerea mea este ca de la ultimul anunt public legat de nr de abonati pe dth acest nr a scazut dramatic ajungând sub 500 de mii de abonaii iar digi tine dth in moarte clinica de mult timp. NR abonatilor este in scadere luna de luna pe dth si in crestere pe cablu.

  • Acest post este lasat la liber cel mai probabil doar in starea de urgenta in care se afla Romania dupa va fi recodat. Probabil vi se va face reducere pe factura.

  • Nu se stie sigur care e situatia cu abonatii Film Now, parerea mea este ca nu se va reduce factura pentru ei. Pentru un raspuns sigur va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi.

  • Cumva esti abonat acum la Film Now? Daca nu ia da tu pe pozitia 70 vezi nu cumva il receptionezi. Asta daca esti pe cablu. Din 17 ianuarie tu nu receptionezi posturile viasat la liber adica la pretul de analog de 26 de lei? Nu mai minti tu.

  • Cei de la Digi mentioneaza ca este disponibil doar pe cablu digital, atat in call center cat si pe Facebook, dar nu specifica daca va fi disponibil si pe DTH.
   Personal cred ca promotia aceasta este doar pe cablu.