Film Now la liber in reteaua Digi

Film Now la liber in reteaua Digi – Programul Film Now este la liber in reteaua Digi incepand de astazi, programul nu mai este codat pe cablu digital.

Incepand de astazi programul Film Now SD/HD (fostul Digi Film) este gratuit in reteaua Digi pe cablu digital. In mod normal programul Film Now este codat, extraoptiunea costand 3 lei pe luna, TVA inclus, fiind disponibila doar abonatilor de televiziune prin cablu (pachet digital) si abonatilor DTH.

Reamintim ca Digi a lansat, tot de astazi, o oferta prin care ofera extraoptiunile HBO si Maxpack gratuite timp de 2 luni, oferta fiind atat pentru abonatii de televiziune noi cat si pentru abonatii TV existenti care activeaza de astazi una dintre cele doua optiuni.

RCS & RDS a lansat programul de filme Digi Film in anul 2011, fiind gratuit o buna perioada de timp pentru abonatii Digi. In unele zone, programul era inclus chiar in grila de programe analogica (exemplu: Bihor). Din iunie 2018 programul a fost redenumit Film Now.

Momentan nu avem informatii privind perioada in care vom avea gratuit programul Film Now insa vom actualiza articolul pe masura ce vom afla aceasta informatie. Desi inca nu a fost confirmata informatia de Digi, abonatii pot vedea in acest moment Film Now si este putin probabil sa fie o eroare. Aceasta poate fi o masura prin care Digi ar incerca sa tina oamenii in casa din cauza pandemiei COVID-19.

Alti operatori de telecomunicatii care au luat masuri in urma acestei pandemii sunt:

  • Vodafone, care au oferit minute gratuite din Franta, Italia, Spania, Germania si UK catre Romania timp de 2 saptamani;
  • Freesat, care au prelungit toate cartelele cu datele de expirare cuprinse intre 1 martie 2020 si 30 aprilie 2020, acestea fiind prelungite pana la data de 30 mai 2020, inclusiv;

Momentan cei de la Digi nu au publicat nicio informatie privind aceasta ultima noutate insa vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare. Voi ce parere aveti despre programul Film Now si despre decodarea acestuia? Lasati un comentariu mai jos.

Update 17.03.2020: Pe DTH si Digi Online Film Now nu a fost lasat la liber si avem nevoie de extraoptiune activa;

Update 02.06.2020: Film Now a fost codat astazi, fiind liber pentru vizionare in perioada 16 martie 2020 – 2 iunie 2020;

Activare extraoptiune Film Now Digi

Avand in vedere ca programul Film Now a fost codat, daca suntem interesati sa vizionam in continuare acest post trebuie sa activam extraoptiunea Film Now, pretul este 3 lei pe luna iar activarea se face prin una din urmatoarele modalitati:

  • Din contul Digi de pe site-ul Digi Romania;
  • Prin apel la relatii cu clientii Digi;
  • Prin prezenta intr-un sediul Digi;

Titularul contractului sau imputernicitul trebuie sa urmeze ultimele 2 modalitati, pe cand prima modalitate poate fi urmata de orice utilizator.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

137 COMENTARII

  1. Eu sunt titular de contract si am aceasta extraoptiune Film Now cu 3 lei / luna din 23.12.2019 dar nu l-am gasit in grila de progame (am tv prin cablu. Cum se poate rezolva aceasta situatie ?
    Multumesc anticipat !