Filmbox Stars si Fast and Fun Box HD disponibile la Orange
La aproximativ doua luni de la introducerea posturilor Filmbox Stars si Fast & Fun Box HD in grila Telekom (cablu digital si IPTV), cele doua posturi detinute de SPI au intrat si in grila de cablu Orange, in zonele cu infrastructura Telekom.

Filmbox Stars si Fast & Fun Box HD au intrat in grila Telekom pe 6 mai 2021 desi reprezentantii SPI au anuntat reinnoirea contractului intre Telekom si SPI mult mai tarziu. Acum, cele doua posturi pot fi receptionate si de catre abonatii Orange insa doar cei din zonele in care este inchiriata reteaua Telekom. Fast & Fun Box HD si Filmbox Stars nu sunt disponibile in grila proprie Orange.

Filmbox Stars este disponibil in grila Orange pe pozitia 585 iar Fast & Fun Box HD pe pozitia 238.
In grila Orange cablu (infrastructura Telekom) sunt disponibile si posturile Filmbox si Filmbox Premium.

Filmbox Stars si Fast and Fun Box HD disponibile la Orange
In plus, in extraoptiunea Magic Nights au fost introduse noi posturi pentru adulti.

Reamintim ca ultimele posturi introduse in grila de cablu Orange (infr. Telekom) au fost cele din must carry, in luna februarie a acestui an si anume A7 TV, EMI TV, Party Mix, Traditional TV, 24 Mix Teleshop si Metropola TV.

Dupa ce pachetul majoritar Telekom Romania Communications va fi preluat de Orange, e posibil ca abonatii de pe reteaua proprie Orange si cei care erau pe infrastructura Telekom sa beneficieze de aceeasi grila. Desi nu putem stii inca modificarile care se vor face in grila dupa finalizarea tranzactiei, vom anunta punctual fiecare modificare intervenita.

Filmbox Stars este noua denumire a postului Filmbox Plus, modificarea fiind efectuata in luna septembrie a anului trecut. Conform reprezentantilor SPI, modificarea de nume a fost efectuata pentru a evita confuzii cu platforma online Filmbox Plus (platforma care era numita in trecut Filmbox Live).

Voi ce parere aveti despre cele doua noi posturi introduse in grila Orange, Filmbox Stars si Fast & Fun Box?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • Cei de Orange asteapta decizia Comisiei Europene despre cumpararea firmei Telekom Romania dupa aceea va urma trecerea abonatilor Telekom in baza de date Orange abia dupa acea vor urma posturi noi in grila Orange. In toamna incolo.