Program filme de Craciun – FilmBox Family si Premium
In acest articol vom detalia cateva filme ce vor fi difuzate pe posturile FilmBox in zilele din preajma Craciunului, 24, 25 si 26 decembrie.

Coup de Foudre a Noel / Love in Lapland / Dragoste la prima vedere de Craciun (2017) – 24 decembrie, ora 23:20, pe FilmBox Family. Charlotte Marton (Julie de Bona) este de profesie avocata, ea lucreaza pentru o firma de avocatura specializata in falimentul companiilor. De Craciun, seful lui Charlotte o trimite in Suedia sa inchida o fabrica de jucarii din lemn. Misiunea pare una extrem de usoara insa Charlotte se indragosteste de patronul fabricii de jucarii, Martial (Tomer Sisley), un barbat sarmant.

Martial a preluat fabrica de jucari de la sora sa care a murit si i-a lasat lui cei doi copii ai sai sa ii creasca. Charlotte se indragosteste de Martial si redescopera ce este dragostea cu adevarat.

Filmul Dragoste la prima vedere de Craciun a fost filmat in Praga, Cehia iar durata filmului este de o ora si 33 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6.

Scrisoare pentru Mos Craciun / Christmas Mail (2010) – 25 decembrie, ora 10:05, pe FilmBox Premium. Filmul Scrisoare pentru Mos Craciun spune povestea de dragoste dintre o femeie care lucreaza pentru mosul (raspunde la scrisorile trimise de copii) si postasul care duce scrisorile lui Mos Craciun.

A Golden Christmas / Miracol de Craciun (2009) – 25 decembrie, de la ora 11:35, pe FilmBox Premium. Jessica (Andrea Roth) este avocata de meserie. In vacanta de Craciun, Jessica se hotaraste sa isi viziteze casa parinteasca plina cu amintiri din copilaria ei. Ajunsa acolo, Jessica descopera ca locuinta a fost vanduta, noul proprietar fiind un barbat divortat pe nume Michael (Nicholas Brendon). Jessica va face tot posibilul sa isi recupereze casa si amintirile.

Filmul Miracol de Craciun a fost filmat in California, SUA si are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Program filme de Craciun – FilmBox Family si Premium

Run / Salveaza-ma (2020) – 25 decembrie, ora 21, pe FilmBox Premium. Diane (Sarah Paulson), este singura si isi creste fata asa cum stie ea. Diane este o mama iubitoare, poate prea iubitoare, pentru ca ea i-a controlat viata fiicei sale Chloe (debutul actritei Kiera Allen) de la nastere pana la adolescenta, fapt care a facut-o pe Chloe sa creada ca mama sa ii ascunde ceva.
Filmul Salveaza-ma are durata de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Loving Pablo / Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar (2017) – 26 decembrie, ora 01:45, pe FilmBox Premium. Filmul Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar spune povestea celebrului traficant de droguri. In acest film, Pablo Escobar este interpretat de actorul Javier Bardem iar Virginia Valejo este interpretata de Penelope Cruz. Javier si Penelope sunt soti si sotie si in viata reala. Virginia Valejo a avut o relatie cu Pablo Escobar timp de 4 ani. Filmarile au avut loc in Bulgaria, durata este de doua ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.