Filme Batman disponibile pe HBO Max
In acest material vom detalia filmele din seria Batman care sunt disponibile pe platforma de streaming HBO Max.

Batman (1989). Gotham City este un oras periculos care are nevoie urgenta de un erou, deoarece departamentul de politie este corupt. Un erou misterios apare pe nume Batman (Michael Keaton). Daca orasul are un erou care face toata treaba politiei, atunci acel oras are si o persoana care doreste sa puna stapanire pe oras. Eroul negativ din acest film se numeste Joker (Jack Nicholson).

Filmul Batman din 1989 a avut un succes incredibil cu incasari de 413 milioane de dolari. Durata filmului este de 2 ore si 6 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5. A castigat un premiu Oscar.

Batman Returns / Batman se intoarce (1992). In acest al doilea film Batman, eroul se confrunta cu un alt personaj negativ care doreste sa cucereasca orasul cu ajutorul unei armate, pe nume Pinguinul (Danny DeVito). Pe langa acesta, Batman se va duela si cu o femeie costumata in pisica (Michelle Pfeiffer) care doreste sa il domine pe Batman.

Filmul Batman se intoarce a avut incasari de 163 de milioane de dolari. Durata este de 2 ore si 6 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7. A fost nominalizat la doua premii Oscar.

Batman Forever (1995). In al treilea film, Batman (Val Kilmer) se va duela cu doi raufacatori in acelasi timp. Two-Face (Tommy Lee Jones), care din cauza unui accident are fata deformata si doreste sa se razbune pe Batman pentru ca il considera vinovat pentru acel accident si The Riddler (Jim Carrey), un expert in cibernetica ce are probleme pshice.

Riddler il considera vinovat pe Batman pentru problemele lui mentale. Two-Face si The Riddler se unesc si fac un plan malefic in dorinta de a-l scoate pe Batman din joc definitiv pentru a conduce ei orasul.

Filmul Batman Forever are durata de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 5,4. A fost nominalizat la 3 premii Oscar.

Batman & Robin / Batman si Robin (2007). In cel de-al 4-lea film, Batman (George Clooney) se va lupta cu alti doi raufacatori, Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) si Poison Ivy (Uma Thurman). Insa, in acest film, Batman are un ajutor pe nume Robin (Chris O’Donnell).

Mr. Freeze vrea sa ia ostatic un intreg oras, condamnandu-l la o iarna eterna iar fermecatoarea Poison Ivy incearca sa ii separe pe Batman si Robin.

Filmul Batman si Robin are durata de 2 ore si 5 minute. Cu toate ca are in distributie actori celebrii, pe IMDb acest film a obtinut nota 3,7.

Filme Batman disponibile pe HBO Max

Batman Begins / Batman: Inceputuri (2005). In acest film de exceptie regizat de Christopher Nolan, Batman (Christian Bale) revine in orasul Gotham dupa ce a lipsit o perioada, din cauza unor remuscari avute in urma mortii parintilor sai, se considera vinovat.

Dupa intoarcerea sa, Batman gaseste orasul Gotham dominat de crime, furturi, politie corupta si alte nereguri. Batman, ajutat de majordomul sau Alfred (Michael Cane), detectivul Jim Gordon (Gary Oldman) si Lucius Fox (Morgan Freeman) reuseste sa readuca linistea si dreptatea in oras.

Batman: Inceputuri are durata de 2 ore si 20 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,2. A fost nominalizat la un premiu Oscar.

The Dark Knight / Cavalerul Negru (2008). Batman (Christian Bale), alaturi de  detectivul Jim Gordon (Gary Oldman) si procurorul Harvey Dent (Aaron Eckhart), vor sa distruga crima organizata din orasul Gotham.

Filmul Cavalerul Negru are durata de 2 ore si 32 de minute pe IMDb obtinand cea mai mare nota din intreaga serie, adica nota 9. A castigat doua premii Oscar, dintre care unul i-a fost acordat lui Heath Ledger post-mortem.

The Dark Knight Rises / Cavalerul negru: Legenda Renaste (2012). Actiunea acestui film se petrece la 8 ani dupa ce Cavalerul Negru a disparut, simtindu-se vinovat de moartea procurolului Harvey Dent. Dupa acesti 8 ani, in orasul Gotham apar doi raufacatori: un hot ingenios cu scopuri dubioase si un terorist mascat pe nume Bane (Tom Hardy), care il fac pe Batman (Christian Bale) sa iasa din exilul autoimpus.

Filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaste are durata de 2 ore si 44 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Batman v Superman: Dawn of Justice / Batman v Superman: Zorii Dreptatii (2016). In acest film, eroul orasului Gotham intra in conflict cu Superman, eroul orasului Metropolis. In timp ce eroii se dueleaza, un nou pericol ameninta omenirea. Personajele Batman si Superman sunt interpretate de actorii: Ben Affleck si Henry Cavill.

Filmul Batman v Superman: Zorii Dreptatii are durata de 2 ore si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Filme Batman disponibile pe HBO Max

Justice League / Liga Dreptatii (2017) disponibil pe HBO Max si pe HBO 3 de luni, 30 mai, ora 19. Dupa ce Batman si-a recapatat increderea si s-a imprietenit cu Superman, cei doi vor forma o echipa de super eroi pentru a face fata unui pericol iminent ce se abate asupra omenirii.
Filmul Liga Dreptatii are durata de 2 ore iar pe IMDb a luat nota 6,1.

Zack Snyder’s Justice League (2021). In acest film, Liga Dreptatii se lupta cu un trio de temut format din Steppenwolf (Ciaran Hinds), DeSaad (Peter Guinness) si Darkseid (Ray Porter).
Acest film are durata de 4 ore si 2 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,1.

The Batman (2022) – disponibil pe HBO Max si pe HBO, duminica, 22 mai la ora 21. In acest film, Batman (Robert Pattinson) se dueleaza cu un raufacator care comite infractiuni imbracat in Batman. Eroul principal trebuie sa faca fata revoltelor care apar pe strazile orasului in timp ce incearca sa il demaste pe impostorul care ii fura identitatea si comite infractiuni.
Filmul The Batman are durata de 2 ore si 56 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8.

De-a lungul timpului s-au realizat nu mai putin de 13 filme ce au legatura cu Cavalerul Negru iar seria nu se incheie la acest numar considerat ghinionist, este in lucru deja al 14-lea film ce va aparea probabil anul viitor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.