Filme horror difuzate de Halloween pe HBO si HBO Max

Cum sarbatoarea americana Halloween se apropie, in acest articol vom recomanda cateva filme de groaza ce pot fi urmarite pe posturile HBO  si aplicatia de streaming HBO Max.

The Nun / Calugarita: Misterul de la manastire (2018) – 31 octombrie, pe HBO, de la ora 23:45, disponibil si pe HBO Max. Calugarita: Misterul de la manastire este filmat in Romania.

O calugarita dintr-o manastire din Romania se sinucide. Vaticanul il trimite pe parintele Bruke (Demian Bichir) si pe calugarita Irene (Taissa Farmiga) sa cerceteze din ce motiv s-a sinucis calugarita si de ce sufletul ei bantuie locuitorii din acel sat si acea manastire. Sora Irene si parintele Bruke vor fi in mare pericol dupa ce vor afla motivul pentru care sufletul calugaritei bantuie manastirea.

Calugarita: Misterul de la manastire are durata de 1 ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

The Nun II / Calugarita II (2023) – 29 octombrie, ora 20, pe HBO si HBO Max. Calugarita II este continuarea primului film mentionat mai sus. Calugarita Irene (Taissa Farmiga) cerceteaza un nou caz de sinucidere intr-un orasel din Franta. Un preot se sinucide iar Irene este trimisa de Vatican sa afle motivul care l-a determinat pe preotul francez sa se sinucida.

Irene va descoperi ca motivul pentru care s-a sinucis preotul a fost acelasi demon cu care Irene s-a luptat in primul film.
Calugarita II are durata de o ora si 50 de minute ,pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Filme horror difuzate de Halloween pe HBO si HBO Max

The Pope’s Exorcist / Exorcistul Papei (2023) – 28 octombrie, ora 21:25 / 31 octombrie, ora 22, pe HBO si HBO Max. Exorcistul Papei spune povestea adevarata a preotului Gabriel Arouth (Russell Crowe). Parintele Gabriel a fost exorcistul sef al Vaticanului si a facut peste 100.000 de exorcizari de-a lungul vietii sale. Unul dintre cele mai dificile cazuri de exorcizare facute de acesta a fost cazul tanarului Henry (Peter DeSouza Feighoney).

In timpul exorcizarii, parintele Gabriel descopera o conspiratie veche pe care Vaticanul o tinea ascunsa de secole.
Filmul are durata de o ora si 43 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Acestea sunt o parte din filmele ce pot fi urmarite pe HBO si pe aplicatia HBO Max. Pe HBO Max exista o categorie speciala numita Halloween unde se gasesc o serie de filme si seriale de groaza.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.