Luminita de la miezul noptii – TVR 2
Televiziunea Romana a anuntat grila de toamna a posturilor sale, in acest articol vom mentiona informatii despre grila posturilor TVR 2 si TVR 3.

Din 4 octombrie vor fi difuzate buletine de stiri, de la ora 12 Telejurnal si de la 18 Ora de stiri.

Luminita de la miezul noptii este un podcast realizat de Luminita Velciu, primul podcast adus de Televiziunea Romana, care va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 00:00, din 11 octombrie. Luminita Velciu va avea cate un invitat si vor discuta diferite teme.

Din 4 octombrie, de la ora 17:30, revine emisiunea Case si idei, de luni pana vineri. In aceasta emisiune sunt prezentate diferite case si moduri de decoratiuni.

Fara prejudecati – in fiecare sambata, de la ora 09:30. Aceasta este o emisiune cu si despre oameni cu nevoi speciale, prezentata de Raluca Avram, Mihai Arsene si Andreea Nagy.

Luminita de la miezul noptii – TVR 2

Emisiunile cunoscute si indragite de telespectatori vor reveni si ele cu sezoane noi: Castiga Romania (de luni pana joi, de la ora 20), Reteaua de idoli (in fiecare luni, de la ora 21), Destine ca-n filme (marti de la ora 21), Gala Umorului (vinerea de la ora 20), Distractiile lui Cazacu (din 9 octombrie, sambata de la ora 17:30), Drag de Romania (din 10 octombrie, duminica ora 15) si alte emisiuni cunoscute de telespectatorii postului TVR 2.

Din 4 octombrie incepe din nou serialul Glasul Inimii, in fiecare zi, de la 19:10.
Filmul saptamanii se vede in fiecare sambata, de la ora 22, iar duminica de la ora 22 avem Filmul de arta.
Duminica filmului romanesc aduce cate 2 filme la orele 13:10 si 20:10.

TVR 3 este postul de cultura al televiziunii romane. Pe TVR 3 se vor transmite evenimente de cultura din tara noastra dar si din alte tari.

Printre evenimentele transmise de TVR 3 enumeram: Expozitia Universala din Dubai, pe 30 septembrie, unde tara noastra este reprezentata de Pavilionul New Nature. Sambata de la ora 16 sunt difuzate interviuri de la Festivalul de Teatru de la Sibiu si Festivalul International George Enescu.

Pe 2 octombrie, TVR 3 difuzeaza concertul Oda Bucurie, muzica clasica. Sambata de la ora 15:30, emisiunea Art Pass ne invita sa vizitam muzee si galerii de arta europene. Sambata de la ora 19:30 in cadrul emisiunii Romanii si lumea vom vedea documentare despre cum au jucat romanii pe scena lumii.

Ziua de duminica este rezervata teatrului de la ora 19:30. Posturile teritoriale ale TVR-ului vor veni si ele cu emisiuni preluate de TVR 3.
Acestea sunt noutatiile grilei de toamna ale posturilor TVR 2 si TVR 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.