Filme romantice pe Diva sub sloganul Vara Iubirii
Postul de televiziune Diva propune telespectatorilor sai romantici, in prima luna a verii, o serie de filme romantice. Sub sloganul „Vara iubirii”, postul de televiziune Diva va difuza in fiecare duminica a lunii iunie cate un film romantic nou si in premiera in tara noastra.

Primul film romantic va fi difuzat pe 6 iunie de la ora 16: „Cum sa spargi gheata” ( Fashionably Yours 2020). In acest film romantic rolurile principale sunt interpretate de actorii Kate Graham (Lauren) si Kendrick Sampson (Rob).  Pe cei 2 actori ii puteti urmari si in serialul „Jurnalele Vampirilor” disponibil pe platforma Netflix.

Cum sa spargi gheata: In acest film, Kate este Lauren, o creatoare de moda care dupa 3 ani in care a creat colectii de moda pentru un magazin de top, ea si iubitul ei Rob se intorc in orasul ei natal Seattle unde descopera cele mai frumoase locuri ale orasului. Pe IMDB acest film a obtinut nota 6,3.

Un alt film este „Dragoste si glamping” (Love & Glamping / Nature of Love 2020). Acest film va fi difuzat pe Diva duminica, 13 iunie, ora 16.

In acest film rolurile principale sunt interpretate de actorii Emilie Ullerup (Katie) si  Cristopher Russell (Will). Katie este o jurnalista de la oras care doreste sa scrie un material despre un loc de glamping si pentru acest lucru va trebui sa stea un timp in acel resort. Acolo il cunoaste pe Will care o ajuta sa isi invinga temerile legate de activitatile de camping. Astfel, intre cei 2 se leaga o frumoasa poveste de dragoste. Pe IMDB acest film a obtinut nota 6,4.

Filme romantice pe Diva sub sloganul Vara Iubirii
Pe 20 iunie, de la ora 16, Diva a programat filmul „Din nou impreuna” (Modern Persuasion 2020). In acest film rolul principal il joaca actrita Alicia Witt (Wren).

Wren este o femeie care a suferit o deceptie in dragoste iar pentru a trece peste aceasta problema ea se concentreaza foarte mult pe munca ei din New York, insa destinul face ca ea sa nu uite acel esec in dragoste atunci cand fostul sot se angajeaza fix la compania la care ea lucreaza. Pe IMDB acest film a obtinut nota 5.14.

Pe 27 iunie postul de televiziune Diva a programat de la ora 16 filmul „Dragoste la Promotie” (Love in Store 2019). In acest film rolurile principale sunt interpretate de actorii Terrie Carpenter (Alexandra Breckenridge) si David Crabtree (Robert Buckley). Alexandra si David sunt 2 prezentatori care se dueleaza sa obtina acelasi job. Aceasta rivalitate dintre cei 2 prezentatori se transforma in timp intr-o poveste de dragoste. Filmul Love in Store a obtinut pe IMDB nota 6,5.

Filme romantice pe Diva sub sloganul Vara Iubiri.
Postul de televiziune Diva s-a lansat in tara noastra in 2010 inlocuind postul tv Halmark Channel. Diva tv este un post ce difuzeaza filme si seriale. Acest post este in pachetele de baza ale marilor operatori de cablu iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU