Inelul de Craciun si Secretul Craciunului – Diva
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme dedicate Craciunului. In acest material vom mentiona premierele saptamanii 14-19 decembrie.

The Christmas Ring / Inelul de Craciun (2020) – 14 decembrie, ora 20. Kendra Adams (Nazneen Contractor) este de meserie reporter de investigatii. Ea dorese sa cerceteze povestea unui inel de logodna foarte vechi. Michael Jones (David Alpay), nepotul proprietarului inelului, se ofera sa o ajute pe Kendra sa descopere povestea inelului. Pe acel inel era scris My Christmas Love 1948. Pe langa povestea inelului, cei 2, Kendra si  Michael, vor descoperi prin cate sacrificii au trecut bunicii lui Michael pentru iubirea lor si ce mostenire au lasat cei 2 indragostiti din trecut.

Filmul Inelul de Craciun este regizat de Troy Scott, filmarile au avut loc in Canada si are o durata de o ora si 24 minute. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 6,5.

Christmas Unwrapped / Secretul Craciunului (2020) – 17 decembrie, ora 20. Charity Jones (Amber Stevens West) este de profesie jurnalista, ea doreste sa afle semnificatia  Craciunului. Jones afla semnificatia Craciunului atunci cand va cauta date despre Erik Gallagher (Marco Grazzini) si il va intalni personal. Erik este un milionar care inca mai crede in Mos Craciun si care face cadouri pentru oamenii nevoiasi. In timp ce Jones vrea sa afle semnificatia Craciunului si cerceteaza de unde are Erik bani pentru a face cadouri, cei doi se vor indragosti.

Inelul de Craciun si Secretul Craciunului – Diva

Filmul Secretul Craciunului a fost regizat de Bosede Williams iar filmarile au avut loc in Ottawa, Canada. Durata este de o ora si 27 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

A Christmas Tree Grows in Colorado / Un brad si doi indragostiti (2020) – 19 decembrie, ora 16. Erin Chambers (Rochelle Aytes) organizeaza o gala de strangere de fonduri de Craciun. Erin vede in curtea lui Kevin Snyder (Mark Taylor) un brad mare si frumos pe care doreste sa il expuna in gala. Oare Erin va reusi sa il convinga pe Kevin sa ii ofere bradul pentru a-l expune in gala?

Filmul Un brad si doi indragostiti este regizat de Jason Bourque si s-a filmat in Vancouver, Canada. Durata este de o ora si 26 minute, iar pe IMDb a obtinut nota 5,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII