Filmele Acasa la Coana Mare – pe TV1000
Dupa ce a facut schimbarea logo-ului, postul de televiziune TV1000 vine cu o serie de filme interesante. In acest material vom recomanda cateva filme ce vor fi difuzate pe TV1000 in luna decembrie.

What happens in Vegas / Mariaj de Vegas (2008) – luni, 13 decembrie, ora 21. Joy (Cameron Diaz) si Jack (Ashton Kutcher) se trezesc casatoriti dupa o noapte petrecuta intr-un cazino in care acestia au petrecut si au castigat o gramada de bani. Inainte de acea noapte, cei 2 nu se cunoscusera. Inainte de a-si vedea fiecare de drumul lui si de a divorta, Jack si Joy trebuie sa imparta castigul obtinut in cazino iar lucrul acesta pare a fi greu de facut.

Filmul Mariaj de Vegas este regizat de Tom Vaughan si are o durata de o ora si 39 de minute, pe IMDb filmul a primit nota 6.

Big Momma’s House / Acasa la Coana Mare (2000) – 19 decembrie, ora 16. Agentul FBI Malcom Turner (Martin Lawrence) se deghizeaza intr-o bunicuta supraponderala pentru a rezolva un caz. Turner trebuie sa prinda un infractor care a evadat din inchisoare. Pentru a-l captura, Coana Mare se imprieteneste cu prietena infractorului.

Filmul Acasa la Coana Mare are o durata de o ora si 39 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Filmele Acasa la Coana Mare – pe TV1000

Big Momma’s House 2 / Acasa la Coana Mare 2 (2006) – 19 decembrie, ora 18. In al 2-lea film Acasa la Coana Mare, agentul FBI Malcom Turner (Martin Lawrence) se deghizeaza din nou intr-o bunicuta supraponderala si intra ca dadaca in casa lui Tom Fuller (Mark Moses), un geniu informatic care creaza un vierme informatic. Programul creat de Tom poate fura secrete importante. Coana Mare trebuie sa stranga informatii despre acest program, sa aiba grija de copiii familiei Fuller si sa faca treburile gospodaresti.

Filmul Acasa la Coana Mare 2 are o durata de o ora si 39 minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Big Momma’s Like Father Like Son / Acasa la Coana Mare 3 (2011) – 19 decembrie, ora 20:05. Trent (Brandon T. Jackson) este fiul vitreg al lui Malcom (Martin Lawrence) si vede, din intamplare, cum are loc o crima. Pentru a-l proteja de criminali, agentul Malcom il deghizeaza pe Trent in femeie si il inscrie la o scoala de fete. Filmul Acasa la Coana Mare 3 are o durata de o ora si 47 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.