HBO Max – pret si data lansare in Romania
HBO Max este cea mai asteptata platforma online in Romania, desi reprezentantul HBO Andy Forssel a anuntat inca din decembrie 2020 ca se va lansa in Romania, acum stim cu siguranta ca anul urmator HBO Max va fi lansata si la noi.

Pe pagina HBO Romania a fost confirmata lansarea HBO Max la noi in tara anul urmator, insa nu a fost mentionat in ce luna a anului 2022 va fi disponibil acest serviciu. Totusi, din informatiile obtinute pana acum, putem deduce ca este vorba de ultima parte a anului urmator.

Este bine de stiut ca HBO Max nu se va lansa separat ci va inlocui HBO Go, astfel incat acesta din urma nu va mai functiona in urma lansarii HBO Max.

In prezent, HBO Go este oferit gratuit de operatorii de televiziune daca activam pachetul HBO sau Maxpack insa vom vedea daca HBO Max va avea un pret redus oferit prin operatori. In ceea ce priveste pretul abonamentului HBO Max si conditiile oferite de furnizorii TV, nu se cunosc inca aceste informatii insa in SUA pretul abonamentului la calitate 4k este 15 dolari pe luna iar pretul abonamentului HD este 10 dolari pe luna.

Exista o data stabilita pentru lansarea HBO Max in urmatoarele tari din Europa: Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania si Andorra, in aceste zone urmand sa fie disponibil din 26 octombrie. Tarile mentionate vor fi primele din Europa in care se va lansa HBO Max, astfel incat nu putem spera ca platforma sa fie disponibila in Romania mai devreme de noiembrie 2022.

HBO Max se va lansa in 2022 si in alte tari precum Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia si Slovenia.

HBO Max – pret si data lansare in Romania

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii concrete privind data lansarii HBO Max in Romania si pretul abonamentului.

Voi ce parere aveti despre HBO Max, ati fi dispusi sa platiti in plus pentru aceasta platforma, chiar daca aveti pachetul HBO/Maxpack activ?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU