HBO Max – pret si data lansare in Romania
HBO Max este cea mai asteptata platforma online in Romania, desi reprezentantul HBO Andy Forssel a anuntat inca din decembrie 2020 ca se va lansa in Romania, acum stim cu siguranta ca anul urmator HBO Max va fi lansata si la noi.

Pe pagina HBO Romania a fost confirmata lansarea HBO Max la noi in tara anul urmator, insa nu a fost mentionat in ce luna a anului 2022 va fi disponibil acest serviciu. Totusi, din informatiile obtinute pana acum, putem deduce ca este vorba de ultima parte a anului urmator.

Este bine de stiut ca HBO Max nu se va lansa separat ci va inlocui HBO Go, astfel incat acesta din urma nu va mai functiona in urma lansarii HBO Max.

In prezent, HBO Go este oferit gratuit de operatorii de televiziune daca activam pachetul HBO sau Maxpack insa vom vedea daca HBO Max va avea un pret redus oferit prin operatori. In ceea ce priveste pretul abonamentului HBO Max si conditiile oferite de furnizorii TV, nu se cunosc inca aceste informatii insa in SUA pretul abonamentului la calitate 4k este 15 dolari pe luna iar pretul abonamentului HD este 10 dolari pe luna.

Exista o data stabilita pentru lansarea HBO Max in urmatoarele tari din Europa: Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania si Andorra, in aceste zone urmand sa fie disponibil din 26 octombrie. Tarile mentionate vor fi primele din Europa in care se va lansa HBO Max, astfel incat nu putem spera ca platforma sa fie disponibila in Romania mai devreme de noiembrie 2022.

HBO Max se va lansa in 2022 si in alte tari precum Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia si Slovenia.

HBO Max – pret si data lansare in Romania

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii concrete privind data lansarii HBO Max in Romania si pretul abonamentului.

Voi ce parere aveti despre HBO Max, ati fi dispusi sa platiti in plus pentru aceasta platforma, chiar daca aveti pachetul HBO/Maxpack activ?

Update 05.10.2021: HBO Max a anuntat in cadrul conferintei de astazi ca HBO Max va fi lansat in prima parte a anului 2022 in tari precum Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Portugalia.

Update 01.02.2022: A fost stabilita data lansarii serviciului HBO Max in Romania, platforma va fi disponibila in tara noastra din 8 martie 2022; Pretul abonamentului va fi 4.99 euro pe luna iar pana pe 31 martie 2022 abonamentul se poate contracta cu 3.30 euro pe luna;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  1. Spre deosebire de Hbo Go avem și câteva lipsuri în aplicația Hbo Max. Câteva dintre ele: În lista cu categorii în Hbo Go aveam și următoarele categorii: Crimă ,Thriller, Romantic.Odată ales din aceste categorii am avut acces la lista de filme ce erau disponibile în aceste categorii.De asemenea lipsa secțiunei Premier acolo unde aveam o listă cu filme disponibile în premieră. Programul tv a posturilor Hbo.Mă gândesc că Hbo a considerat important adăugarea celor trei categorii de filme în Hbo Go, adăugarea secțiunei Premier, dar și a programului tv a posturilor Hbo ținând cont că utilizatorii urmăresc cu interes filme din aceste categorii. Oare cei de la Hbo vor considera în continuare important implementarea acestei categorii ,respectiv a secțiunei Premier, a programului tv în platforma Hbo Max pentru pasionații de filme din aceste categorii? Sau vom rămâne fără acestea?Nu de alta dar sunt mulți utilizatori care urmăreau cu interes filme din cele trei categorii, și în momentul de față au rămas fără filmele lor preferate.E posibil ca să rămână fără ele în continuare?Am întrat în secțiunea Horror,Comedie însă titlurile nu erau disponibile în Hbo Max.Am căutat și după numele a filmelor,producătorilor de filme fără succes cea ce înseamnă că Hbo Max a venit cu mai multe noutăți dar cu această ocazie a renunțat, și la anumite categorii de filme, liste cu filme,premiere ce erau disponibile în Hbo Go. Sau e doar o chestiune de timp până când vor fi disponibile în Hbo Max ?Fiind membru într-un grup Hbo am ajuns la concluzia că mulți împart această problemă pe care am adus in discuție motiv pentru care mulți au fost nevoiți să se aboneze la Netflix deoarece spre deosebire de Hbo Max acolo erau disponibile filme din acele trei categorii ce în prezent nu sunt disponibile încă la Hbo Max.In plus primesc notificări când apar filme,seriale noi în premieră. Mulți dintre membrii grupului au spus că deși Hbo a venit cu o oferta de 33% discont pentru abonații noi fără acele categorii se gândesc serios sa renunțe la Hbo Max. Știm că Hbo a venit cu această ofertă deoarece vrea sa atragă cât mai mulți abonați de partea lor dar fără a lua în calcul lipsa anumitor categorii premiere care cu ușurință ar putea fi implementate nu vor avea câștig de cauză. Sperăm că vor considera importante doleanțele abonaților astfel încât vor veni cu aceste noutăți cât mai curând posibil. Gorila eventual tu ai posibilitatea în numele utilizatorilor Hbo Max să te interesezi de la Hbo dacă pentru pasionații de filme din cele trei categorii au de gând să implementeze, și aceste categorii astfel încât la alegere din cele trei categorii sa avem acces la lista cu filme ce erau disponibile în Hbo Go.Cu această ocazie să întrebi, și despre implementarea sectiunei Premier astfel încât să avem acces la lista cu filme în premieră ce erau disponibile în Hbo Go ,dar și la implementarea programului tv în platforma Hbo Max. Mulțumesc în numele utilizatorilor, și speram să primim vești bune .

  2. Informati noi despre HBO MAX: 1 Pentru abonatii care au HBO GO prin operatori de cablu pretul va ramane acelasi cand va aparea HBO Max. 2 Abonati care au HBO GO prin operatori de cablu se vor loga la HBO Max cu acelasi cont HBO GO creat, deci nu va fi nevoie sa va creati alt cont. 3 Se vor putea crea pana la 5 profile, 3 strmuri simultan si un nr nelimitat de dispozitive inregistrate pentru fiecare abonament. 4 Pe HBO Max va fi disponibil si continut 4K.

  3. Pe lângă detaliile oferite aici, restul detaliilor care va interesează sunt disponibile pe hbomax.com/Ro
    Nu mai insinuați în comentarii fără să citiți pe site-ul oficial unde aveți deja răspunsuri pentru aproape toate întrebările pe care vi le puteți pune în legătură cu lansarea HBO MAX îon România!

  4. Mai rămâne să aflăm cei care au acces în prezent la Hbo Go prin intermediul operatorilor sunt nevoiți să facă un cont nou, vor primi un cod nou de activare sau automat se va face trecerea fără să fie nevoiți să facă totul de la început. Mai exact să introducă doar codul de activare, datele de logare ce folosesc în prezent la Hbo Go fără alte complicații. Nu de alta dar sunt mulți care au întâmpinat probleme când au vrut să facă un cont cu datele de logare pentru folosirea aplicației Hbo Go. Probabil mulți sunt de părere că cel mai bine ar fi ca cei care folosesc în prezent Hbo Go să fie nevoiți doar să se logeze folosind datele de logare când Hbo Go va fi înlocuit cu Hbo Max.

  5. HBO Max se lanseaza pe 8 Martie. Pretul va fi de 4,99 Euro. HBO Max va inlocui HBO GO. Abonatii care s-au/ se vor abona pana pe 31 martie direct de pe site vor beneficia de o reducere. Vor plati 3,30 Euro. Noutatea consta in faptul ca abonatii se pot abona si pe o perioada de 1 an .Pretul anual va fi de 39,90 Euro pe an.

  6. HBO Max a anuntat in cadrul conferintei de astazi ca HBO Max va fi lansat in prima parte a anului 2022 in tari precum Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Portugalia.