Filmele Descendentii se vad pe Disney Channel
In acest material vom detalia serialele si filmele lunii aprilie difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel
Luna aprilie incepe la Disney Channel cu episoade hazlii ale celor mai indragite seriale cum ar fi: Familia Green la oras (2018) – din 1 aprilie, de la ora 13. Acest serial spune povestea familiei Green care se muta de la tara la oras. Acolo, familia Green trece prin diverse aventuri. Aceasta familie este formata din: tata Bill, bunica Alice si copiii Cricket si Tilly.

Serialul Familia Green la oras are 3 sezoane si un total de 67 de episoade, fiecare episod are durata medie de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Miraculos: Buburuza si Motan Noir (2015) – din 1 aprilie, de la ora 13:25. Marinet si Adrien sunt doi tineri care au superputeri. Cu aceste superputeri, tinerii apara orasul Paris de raul Hawk Moth care doreste sa stapaneasca orasul.

Serialul Miraculos: Buburuza si Motan Noir are 4 sezoane cu un total de 111 episoade.  Fiecare episod are durata de 20 de minute iar pe IMDb are nota 7,9. In zilele de 23, 24 si 25 aprilie, cei mici pot urmari un maraton al episoadelor acestui serial, difuzandu-se toate cele 111 episoade.

In zilele de 18, 19 si 20 aprilie, Disney Channel va difuza cele 3 filme din seria Descendentii, de la ora 13:30.

Descendentii (2015), pe 18 aprilie ora 13:30. Regatul Aurodon este pregatit de ceremonia de incoronare a printului Ben (Mitchel Hope). La ceremonia de incoronare, Ben ii invita si pe copiii descendenti ai unor personaje negative.
Filmul Descendentii are durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Descendentii 2 (2017) – pe 19 aprilie, de la ora 13:30. In acest film, descendentii se intorc acasa pe Insula Pierdutilor unde se vor lupta cu Harry (Thomas Doherty), Gil (Dylan Playfair) si Uma (China Anne McClain). Filmul Descendentii 2 are durata de o ora si 51 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Filmele Descendentii se vad pe Disney Channel

Descendentii 3 (2019) – pe 20 aprilie, de la ora 13:30. In al 3-lea film, descendentii se intorc din nou pe Insula Pierdutilor pentru a recruta un nou lot de raufacatori cu care sa se dueleze cu fortele binelui. Filmul Descendentii 3 are durata de o ora si 45 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Postul Disney Jr. a programat in luna aprilie episoade noi din serialul T.O.T.S. Noile episoade vor fi difuzate din 18 aprilie, de la ora 19, si va fi difuzat de luni pana vineri. Click si Zglobi se intorc si au parte de noi aventuri pline de invataminte pentru cei mici.

Serialul T.O.T.S. are 3 sezoane cu un total de 72 de episoade, fiecare episod are durata de 22 de minute. Pe IMDb, serialul T.O.T.S a obtinut nota 6,9.

Pe 22 aprilie, Disny Jr. sarbatoreste Ziua Pamantului difuzand un episod special al serialului Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori. Episodul va fi difuzat pe 22 aprilie, de la ora 17. In acest episod, eroii vor planta copaci in parc.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.