Filmele Lunetistul se vad in mai la Pro Cinema
In luna mai, Pro cinema a pregatit o serie de filme interesante. Telespectatorii pot urmari in fiecare zi filme de actiune, comedie si aventura. Spre exemplu, in fiecare zi de marti telespectatorii pot urmari filme de actiune.

Sniper 2 / Lunetistul 2 (2002) – 2 mai, ora 20:30. Filmul Lunetistul 2 spune povestea unui fost lunetist din armata americana care s-a retras. Thomas Beckett (Tom Berenger) este obligat sa revina cu o noua misiune ultra secreta. Thomas trebuie sa aiba grija de un general sarb care a comis multe atrocitati asupra musulmanilor in trecut, asa ca acest general are multi dusmani.
Lunetistul 2 are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Sniper 3 / Lunetistul 3 (2004) – 9 mai, ora 20:30. In acest film, Thomas Beckett (Tom Berenger) va avea cea mai grea misiune a sa. Thomas va trebui sa il opreasca pe cel mai bun prieten al sau pe nume Paul Finnegan (John Doman) despre care toata lumea credea ca a murit intr-o misiune in Vietnam. Paul pune la cale un plan de distrugere a lumii, singurul care poate sa il opreasca este Thomas.
Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Sniper: Ghost Shooter / Lunetistul: Tragatorul din umbra (2016) – 23 mai, ora 20:30. Lunetistii de elita Brandon Beckett (Chad Michael Collins) si Richard Miller (Billy Zane) au o misiune greu de indeplinit in Orientul Mijlociu. Cei doi lunetisti trebuie sa protejeze un gazoduct important care se intinde din Republica Georgia pana in Europa de Vest.

Filmele Lunetistul se vad in mai la Pro Cinema

La inceput, aceasta misiune pare una usoara pana intr-o zi cand o grupare terorista trimite un lunetist sa saboteze acel gazoduct.
Filmul are durata de o ora si 39 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Sniper: Legacy / Lunetistul: Mostenirea (2014) – 16 mai, ora 20:30. Un lunetist din regimentul 75 al Armatei Americane pe nume David Simson (Doug Allen) ucide mai multi militari americani. Initial, Brandon Beckett (Chad Michael Collins) crede ca acest lunetist l-a ucis si pe tatal sau Thomas Beckett (Tom Berenger) si porneste in cautarea ucigasului.

Cu timpul, David descopera ca tatal sau nu este mort ci il folosesc cei din armata ca momeala pentru a-l prinde pe lunetist.
Lunetistul: Mostenirea are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.