Fata cu ochi de onix – un nou serial indian pe Acasa
Acasa va difuza incepand cu luna aceasta un nou serial indian, titlul localizat este Fata cu ochi de onix (Imlie – 2020) si va incepe la finalul lunii aprilie.

Rezumat serial Fata cu ochi de onix

Imlie prezinta povestea unei fete tinere si frumoase dintr-un sat. Ea a fost fortata sa se casatoreasca impreuna cu Aditya, dupa ce au fost gasiti in aceeasi camera. Aditya este un jurnalist, el este deja logodit cu altcineva insa se vede obligat sa o aduca pe Imlie acasa, pentru a o proteja. Vietile celor doi vor fi unite intr-un fel in care nu se asteptau.

In serial putem vedea actorii Sumbul Touqeer (Article 15 – 2019), Mayuri Deshmukh (Hemalkasa – 2014), Gashmeer Mahajani (Sarsenapati Hambirrao – 2022), Megha Chakraborty, Seerat Kapoor (Run Raja Run – 2014, Zid – 2014), Fahmaan Khan, Manasvi Vashisht (Ishq Mein Marjawan 2 – 2020), Anuradha Singh (Pushpa Impossible – 2020), Neetu Pandey (Satyameva Jayate – 2018, Satyameva Jayate 2 – 2021) si altii.

Serialul indian Fata cu ochi de onix are peste 1120 de episoade structurate in 3 sezoane si difuzate in India din 2020. Serialul a ajuns deja la a 3-a generatie de actori principali, avand un numar mare de episoade.

Fata cu ochi de onix – un nou serial indian pe Acasa

Pe IMDb, serialul are o nota foarte mica (asemenea majoritatii serialelor indiene difuzate in Romania) si anume 3.5 din peste 1.500 de recenzii. Seria a fost produsa de 4 Lions Film.

Acasa va difuza Fata cu ochi de onix din 29 aprilie, de la ora 16:00, inlocuind un alt serial indian: Pamantul, soarele si tu.
In prezent, Acasa difuzeaza seriale precum Imbratisarea ta, Esmeralda, Dragostea si banii, Nu-i nimeni ca mine, Ingeri tacuti, Acea fata, Inima nu minte sau Numele meu e Riza.

Reamintim ca Acasa a devenit recent post generalist, aducand cateva modificari in grila.
Voi ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Ne pare rau ca nu mai dati reluare si la seriale cum sunt cele de la ira 16 si 17 sunt multi care nu le por vedea în ora cand sunt difuzate Multumesc în numele la totu care nu le piate vedea