Filmele lunii iulie pe Film Now
In acest articol va vom prezenta o parte din filmele lunii iulie de pe postul Film Now.

Zombieland: Double Tap (2019). Zombieland: Runda dubla, sambata 3 iulie, la ora 21:40. Este un film SF in care Little Rock, Wichita Columbus si Tallahassee se vor muta in centrul Americii si vor fi nevoiti sa lupte cu zombii mai evoluati decat acum 10 ani cand aceasta echipa au supravietuit unei alte invazii. Rolurile principale ale acestui film sunt interpretate de actorii: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone si Abigail Breslin.

Godzilla II: King of the monsters / Godzilla II: Regele Monstrilor (2019), duminica 4 iulie, la ora 20. Genu filmului: SF. Membrii unei agentii se vor lupta cu o serie de monstri ce erau considerati mituri. In acest film este redata lupta pentru supravietuire dintre Godzilla, Mothran ,Rodan si regele Ghidorah, o fiinta cu 3 capete. In acest film ii vom vedea pe Millie Bobby Brown si Vera Farmiga, printre altii.

Seberg (2019), sambata 10 iulie la ora 20. Acest film este inspirat dintr-o poveste reala. Filmul spune povestea actritei Jean Seberg care in anii ’60 a fost inclusa intr-un program de supraveghere ilegal al FBI. Prin acest program FBI urmarea intimidarea si destramarea organizatiilor politice dizidente. Actrita Jean Seberg a fost inclusa in acest program al FBI pentru ca aceasta avea o relatie cu un activist de culoare.

Anabelle comes home (2019) / Anabelle 3, miercuri 28 iulie, ora 21:55. Acest film de gen horror este regizat de Gary Dauberman. Pentru a o impiedica pe Anabelle, papusa urata, sa sperie lumea, 2 specialisti in demoni o pun pe Anabelle intr-o camera sigilata din propria lor casa alaturi de artefacte supranaturale intr-o cutie sfintita. Chiar daca Anabelle este inchisa in acea cutie sfintita, papusa reuseste sa trezeasca si demonii din artefacte si alaturi de acestia Anabelle reuseste sa sperie fiica celor 2 specialisti in demoni si pe prietenii fetei. In acest film ii vom intalni pe actorii Vera Farmiga si Patrick Wilson.

Filmele lunii iulie pe Film Now

Official Secret ( 2019)/ Secrete Oficiale, sambata 31 iulie, ora 21:35. Acest film este realizat pe baza unor intamplari adevarate. Filmul spune povestea Katharinei Kun, o specialista din serviciile secrete britanice care este acuzata de tradare. In 2003, inainte de inceperea razboiului din Irak, Kun primeste un document secret in care SUA cerea ajutorul britanicilor pentru a strange informatii compromitatoare despre membrii Consiliului de Securitate al SUA. Aceste informatii erau stranse pentru a putea fi folosite impotriva membrilor daca acestia nu votau in favoarea inceperii razboiului in Irak. Kun nu va sta nepasatoare cu toate ca, daca va dezvalui acele informatii din dosar, viata ei va fi pusa in primejdie si ar porni un scandal international. Acest film este regizat de Gavin Hood careare un rol si in film.

Acestea sunt o parte din filmele lunii iulie difuzate de Film Now. Postul Film Now apartine companiei Digi RCS RDS si este disponibil exclusiv abonatilor Digi care achizitioneaza extraoptiunea Film Now. Aceasta optiune costa 3 lei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.