Jurnalista / Suntem morti cu totii – Netflix
Netflix va adauga la inceputul anului 2022 doua seriale asiatice pe care le vom detalia in acest articol. Primul este numit Jurnalista (The Journalist), o serie japoneza de drama ce reprezinta un sequel al filmului cu acelasi nume din 2019.

Serialul prezinta o jurnalista de renume care urmareste adevarul. Anna Matsouda (Ryôko Yonekura), angajata a publicatiei Toto, este o jurnalista cunoscuta si respectata care isi foloseste convingerile pentru a ajunge la adevar, in fiecare caz pentru care lucreaza.

Anna se confrunta cu situatii politice si scandaluri ale societatii japoneze moderne insa prioritatea ei este mereu aceea de a expune coruptia care ravaseste intreaga tara.

Din distributia serialului fac parte actorii Ryôko Yonekura, Johanna Yukiko Haneda, Ren Hanami (This Is Us – 2016, Cha-cha-cha la malul marii – 2021), Gô Ayano (Rage – 2016), Ryûsei Yokohama, Shinobu Terajima (Caterpillar – 2010), Tomorô Taguchi (The Eel – 1997), Mitsuru Fukikoshi (Cold Fish – 2010, Love Exposure – 2008) si altii.

Primul sezon al serialului Jurnalista are 10 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 13 ianuarie 2022.

Jurnalista / Suntem morti cu totii – Netflix

Suntem morti cu totii (All of us are dead / Jigeum Uri Hakgyoneun) este un serial sud-coreean de actiune, drama si fantezie.

Un liceu devine punctul zero al unei epidemii de zombie iar studentii vor trebui sa gaseasca o cale sa scape, altfel vor deveni si ei monstri. Serialul va prezenta batalia dintre studentii care au fost transformati in zombii si supravietuitorii care sunt disperati sa gaseasca o cale de iesire. Studentii vor fi blocati in liceu fara mancare, fara telefoane mobile si fara cineva care sa aiba grija de ei. Vor trebui sa se lupte cu zombii folosind obiecte precum carti, dulapuri sau alte obiecte ce vor putea fi folosite ca o arma.

In serial vom vedea actorii Lee Yoo-mi (My Holo Love – 2020), Rich Ting (Warrior – 2019, The Man in the High Castle – 2015, Lone Survivor – 2013), Darren Keilan (Cha-cha-cha la malul marii – 2021), Yi-Hyun Cho (Hospital Playlist – 2020), Park Solomon, Byeong-cheol Kim (Guardian: The Lonely and Great God – 2016, Descendants of the Sun – 2016) si altii.

Serialul coreean Suntem morti cu totii va fi disponibil pe Netflix din 28 ianuarie 2022.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.