Donal: Aventuri in Irlanda – TV Paprika
In acest articol vom detalia emisiunile difuzate pe TV Paprika in luna Pascala. In luna aprilie, postul de televiziune TV Paprika isi invata telespectatorii sa gateasca in stil italian, difuzand diferite emisiuni de luni pana vineri, de la ora 21:30.

Silvia Colocca: Din Italia cu dragoste. Silvia Colocca este o gospodina nascuta si crescuta in Italia si, dupa cum se stie, aproape toti italienii adora sa gateasca si sa manance paste. Prin emisiunea sa, Silvia invata telespectatorii cum sa prepare cele mai bune retete de paste. Retetele de paste ale Silviei nu se gasesc in carti ci sunt transmise din generatie in generatie.

Arome italiene, cu David Rocco. In luna aprilie, de luni pana vineri, de la ora 21:30. In emisiunea sa, David Rocco le va arata telespectatorilor modul de preparare a celor mai delicioase retete din diferite orase din Italia, cum ar fi: Milano, Verona, Venetia, Bologna sau Roma. David va prepara retetele italienesti intr-un mod spontan cu mult umor si multa pasiune.

Evadare in Italia, cu Gino. De luni pana vineri, de la ora 22. In emisiunea sa, Gino ne invita sa vizitam coastele turistice ale Italiei. Telespectatorii TV Paprika vor descoperi alaturi de Gino preparate delicioase, diversificate si autentice.

Bucatarul cel bun si bucatarul cel rau – sezonul 11 – din 4 aprilie, de la ora 21, de luni pana vineri. Aceasta emisiune este, de fapt, un duel gastronomic intre bucatarul Adrian Richardson si nutritionistul Rosie Mansfield, prin stilurile lor de gatit destul de diferite.

Emisiunea Bucatarul cel bun si bucatarul cel rau va aduce in fata telespectatorilor retete sanatoase si gustoase. Aceasta emisiune culinara are 13 sezoane, cu un total de 326 de episoade iar un episod are durata de 30 de minute.

In cadrul programului Seara fetelor, difuzat in luna aprilie de luni pana vineri, de la ora 22:30, telespectatorii TV Paprika vor urmari o serie de emisiuni facute de Nadiya Hussain. Iata ce emisiuni culinare realizate de Nadiya vom vedea in luna aprilie pe TV Paprika:

Deserturile Nadyiei – din 5 aprilie. In aceasta emisiune, Nadiya gateste cele mai simple si gustoase deserturi, de la deserturi festive pana la brownie de ciocolata.

Donal: Aventuri in Irlanda – TV Paprika

Aventura culinara in Statele Unite, cu Nadiya. Din 11 aprilie, de la ora 22:30. In aceasta emisiune, Nadiya viziteaza America pentru a cunoaste gastronomia locala diversa. Nadiya Hussein va vizita restaurante fast-food, brutarii sau restaurante unde se gateste doar tacos.

Aventuri culinare in Asia – 13 aprilie, ora 22:30. In aceasta emisiune, Nadiya invita telespectatorii intr-o calatorie gastronomica in orase din Thailanda, Cambodgia si Nepal.

Aceste emisiuni ale Nadiyei Hussein difuzate de TV Paprika au intre 2 si 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 30 de minute.

Donal: Aventuri in Irlanda – din 9 aprilie, de la ora 21. In fiecare episod, Donal va prezenta telespectatorilor cate o specialitate irlandeza cum ar fi: sandvis cu homar, cocktail Bloody Mary cu stridii si alte specialitati.

Pastele cu Mary Berry – 22, 23, 24 aprilie, de la orele 13:15 si 22:30. In aceste emisiuni, Mary Berry le va prezenta telespectatorilor retete specifice Pastelui din diferite comunitati crestine din intreaga lume.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.