Adolescente pe urmele ticalosilor si Dirty John – Netflix
Netflix a lansat ieri un nou serial numit Adolescente pe urmele ticalosilor (Teenage Bounty Hunter – 2020), punand la dispozitive primele 10 episoade din primul sezon.

Dupa si-au unit fortele cu un vanator de recompense experimentat, prietenele Sterling si Blair sunt doua adolescente de 16 ani care devin vanatoare de recompense.

Un accident de masina il scoate la iveala pe Bowser, un vanator de recompense iar cele doua adolescente devin cele angajatele part-time ale acestuia. Insa, actiunea este indepartata in multe momente de acest subiect, concentrandu-se pe teme tipice adolescentilor: popularitate, virginitate, certuri cu parintii sau intalniri romantice.

Protagonistii serialului Adolescente pe urmele ticalosilor sunt Maddie Phillips (Sterling Wesley), Anjelica Bette Fellini (Blair Wesley) si Kadeem Hardison (Bowser Jenkins).

In acest serial creat de Netflix intalnim si actorul/rapperul Method Man, pe numele real Clifford Smith, membrul faimoasei trupe hip hop Wu Tang Clan, cunoscut pentru rolurile din How High (2001), Garden State (2004), Soul Plane (2004), The Wire (2002 – 2008) sau Oz (1997 – 2003).

Serialul Adolescente pe urmele ticalosilor (Teenage Bounty Hunter) are momentan doar 59 de recenzii pe IMDB, cu nota 7.2, o comedie dramatica pe placul adolescentilor insa care nu pare sa aduca nimic impresionant. Este originar din SUA (lansat pe 14 august 2020 si disponibil in aceeasi zi si in Romania) iar filmarile au fost efectuate in statul Georgia.

Adolescente pe urmele ticalosilor si Dirty John – Netflix

Tot de ieri avem disponibil pe Netflix in Romania serialul Dirty John: The Betty Broderick Story (2018 – prezent), un serial dramatic in care fiecare episod este inspirat de o crima reala reprezentand povesti de dragoste dramatice.

Pana in prezent sunt disponibile doua sezoane, fiecare sezon avand 8 episoade. Acest serial are nota 7.2 pe IMDB din 12.529 de recenzii si a fost nominalizat la Globurile de Aur (Connie Britton – cea mai buna interpretare realizata de o actrica intr-o serie limitata sau un film realizat pentru televiziune ).

Daca ati urmarit cel putin unul dintre cele doua seriale, ce impresie ati avut?

Update 20.10.2020: Netflix a anulat serialul Adolescente pe urmele ticalosilor (Teenage Bounty Hunters) astfel incat nu vom vedea un al doilea sezon.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  • Netflix nu a anuntat inca daca va fi sezonul 2.
   Serialul a aparut acum 3 zile, probabil din acest motiv inca nu a fost anuntat nimic despre sezonul 2, vom anunta cand/daca va fi cazul.

   • Iubesc acest film , m-am uitat la toate episoadele , și sunt nerăbdătoare să apară și sezonul 2 , Netflix nu ne poate lăsa așa fără să vedem și sfârșitul sezonul 2 !

    • Serialul nu pare sa aiba o nota proasta (momentan are 7.5 pe IMDB din aproape 600 de recenzii), un urmator sezon depinde de succesul pe care il va avea. E destul de devreme sa stim ce se va intampla insa chiar daca va iesi sezonul 2, nu va aparea cel mai devreme pana anul urmator.