Filmele National Lampoon’s se vad la Warner TV
Postul de televiziune Warner TV a pregatit pentru fanii filmelor de comedie un ajun de Craciun haios in care se va rade fara incetare, din miezul zilei pana in prime time.

Pe 24 decembrie, Warner TV va difuza seria de filme National Lampoons. Aceasta serie cuprinde un numar de trei filme.
National Lampoons Vacation / O vacanta de tot rasul (1983) – 24 decembrie, ora 14:15. O familie pe nume Griswold compusa din Clark (Chevy Chase), Ellen (Beverly D’Angelo) si cei doi fii ai lor, Rusty (Anthony Michael Hall) si Audrey (Dana Barron) decid sa plece intr-o calatorie cu rulota prin America pentru a le arata copiilor frumusetile tarii.

Pe Parcursul acestei calatori li se vor alatura si unchiul Eddie (Randy Quaid) si matusa Edna (Imogene Coca). Insa, planurile familiei Griswold nu vor coincide cu realitatea pentru ca le va merge totul pe dos. In orice hotel, parc de distractii sau loc turistic pe care il viziteaza, membrii familiei vor avea parte de intamplari hazlii si bizare. De Clark se tin numai necazurile iar un grup de hoti aproape ca reusesc sa le fure rulota.

Filmele National Lampoon’s se vad la Warner TV
Filmul O vacanta de tot rasul are durata de o ora si 38 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

National Lampoons’s European vacation / Vacanta prin Europa (1985) – 24 decembrie, ora 16:15. In acest film, familia Griswold: Clark (Chevy Chase), Ellen (Beverly D’Angelo), Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) vor face o excursie prin Europa. Cei 4 vor vizita Franta, Germania, Anglia si Italia.

Si in aceasta excursie prin Europa, membrii familiei Griswold au parte de cele mai bizare  intamplari. De exemplu, ajunsi in Germania, Clark decide sa isi viziteze rudele pe care nu le-a mai vazut de mult timp. Cum Clark nu si-a mai vazut de mult rudele, el le prezinta membrilor familiei alte persoane in locul rudelor sale adevarate.

Filmul Vacanta prin Europa are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

National Lampoon’s Christmas Vacation / Un Craciun de neuitat (1989) – 24 decembrie, ora 18:10. A venit Craciunul iar familia Griswold doreste sa organizeze masa de Craciun la ei acasa si sa petreaca un Craciun alaturi de prietenii lor. Insa, nici de data aceasta planurile nu ies asa cum trebuie.
Un Craciun de neuitat are durata de o ora si 37 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.