Radio Impuls: Jocurile Lovimpice te duc in Republica Dominicana
Postul de radio Impuls FM organizeaza in luna februarie un concurs destinat cuplurilor. Concursul Jocurilor Lovimpice se desfasoara in perioada 1 februarie – 1 martie 2021. Cuplurile se pot inscrie in perioada 1 – 12 februarie pe aplicatia Radio Impuls disponibila in magazinele oficiale ale celor 3 platforme de aplicatii de mobil.

Doritorii descarca aplicatia Radio Impuls si apasa butonul Castig Concurs Jocurile Loveimpice, urmand sa completeze formularul de participare. Pe langa completarea acelui formular, doritorii trebuie sa trimita un filmulet in care partenerii lor sa detalieze povestea lor de dragoste. Filmuletul nu trebuie sa depasasca 2 minute.

Participantii selectati sa ajunga in etapa urmatoare vor fi supusi unor probe de empatie, maiestrie si diplomatie in cuplu. Conditiile concursului:

Inscrierile se fac in perioada 1-12 februarie. Pe 12 februarie se vor alege 5 cupluri care merg mai departe in etapa urmatoare. Se vor alege si 5 cupluri de rezerva. In filmuletul trimis pentru concurs trebuie sa apara doar participantii (cuplul). Daca unul dintre cuplurile selectate nu poate participa la probele concursului, acest cuplu va fi descalificat. Etapa urmatoare se numeste Like de viteza. In aceasta etapa cuplurile vor trimite o poza cu ei  iar cele 5 poze vor fi puse pe pagina de Facebook a postului Radio Impuls, poza care obtine cele mai multe like-uri va fi desemnata castigatoarea etapei. Aceasta etapa se va desfasura in perioada 18 – 19 februarie.

Etapa urmatoare se numeste Mai dureaza mult?. In aceasta etapa, baietii le vor machia si le vor imbraca pe fete in maxim 5 minute pentru un eveniment. Participantii vor fi filmati iar filmuletele vor fi puse pe pagina de Facebook Radio Impuls. Cuplul cu cele mai multe like-uri obtinute la videoclipul lor vor fi declarati castigatorii etapei. Etapa se va desfasura pe 22-23 februarie.

Dragostea nu tine de foame. Aceasta este urmatoarea etapa in care cuplurile isi vor gati micul dejun. Va fi declarat castigator cuplul care va gati cel mai rapid. Aceasta etapa se va desfasura pe 24 februarie.

Radio Impuls: Jocurile Lovimpice te duc in Republica Dominicana

Ultima etapa se numeste Nu esti niciodata atent. In aceasta etapa baietii vor conduce o masina pe un traseu cu jaloane in timp ce partenera va citi in masina un text. Castigatorul acestei probe va fi desemnat baiatul care raspunde la 3 intrebari despre textul citit de partenera.  Intrebarile vor fi puse de organizatori.

Premiul cel mare este castigat de cuplul cu cele mai multe probe castigate. Premiul este valabil in perioada martie – mai, daca echipa castigatoare nu poate in aceasta perioada, atunci se pot duce in Republica Dominicana cand vor insa nu vor mai putea vizita platourile de filmare ale emisiunii Survivor Romania.

In perioada concursului vor aparea materiale interesante la Radio Impuls si la postul TV Kanal D unde vom vedea cum se descurca cuplurile selectate la concurs. Cuplul castigator va fi anuntat pe 1 martie. Premiul concursului este o saptamana de vacanta in Republica Dominicana si posibilitatea de a vizita locurile de filmare ale emisiunii Survivor. Radio Impuls si Kanal D apartin companiei Dogan Media din Turcia.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII