Romanii au talent – sezonul 12 – data lansare si jurati noi
Reprezentantii Pro TV au anuntat care sunt noii jurati in sezonul 12 al emisiunii Romanii au talent.

Florin Calinescu si Alexandra Dinu au incetat colaborarea cu Pro TV, iar in locul acestora vor face parte din juriul emisiunii Romanii au talent Mihai Bobonete si Dragos Bucur.
Florin Calinescu a incetat colaborarea cu Pro TV in conditii nu tocmai bune in iulie 2021 insa de atunci a fost co-optat in managementul Prima TV. Asa cum am anuntat recent, actorul va avea emisiunea Florin Calinescu Show.

In sezonul 11, Mihai Petre a fost inlocuit de Pro TV cu Alexandra Dinu insa se pare ca nu a impresionat publicul, Pro TV renuntand la colaborarea cu actrita.

Andra si Andi Moisescu raman in continuare in juriul emisiunii Romanii au talent si ii vor avea colegi de juriu pe Mihai Bobonete si Dragos Bucur.

Mihai Bobonete a inceput in stand-up comedy insa a devenit cunoscut datorita rolului interpretat in serialul romanesc Las Fierbinti, Bobita. Bobonete a prezentat si alte emisiuni precum Sunt celebru, scoate-ma de aici!, Falsez pentru tine, Jocuri de celebritate, Vocea Romaniei Junior sau Pe bune?!.

Romanii au talent – sezonul 12 – data lansare si jurati noi

Actorul Dragos Bucur este dublu castigator al premiului Gopo si a avut roluri in filme precum Boogie, Politist, adjectiv, Doua lozuri, Urma, Hartia va fi albastra si altele. In televiziune, este cunoscut ca prezentator al emisiunii Visuri la cheie.

Pro TV nu a anuntat inca data la care va incepe sezonul 12 al emisiunii Romanii au talent insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea aceste informatii. Preselectiile au fost incheiate vara aceasta, sezonul 11 a inceput pe 5 februarie 2021 iar sezonul 10 pe 7 februarie, astfel incat e posibil sa vedem debutul sezonului 12 in prima parte a anului 2022.

Romanii au talent este printre cele mai cunoscute si vizionate emisiuni din Romania. Este realizata dupa formatul international Got Talent iar in Romania a fost difuzata doar de Pro TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Mai degrabă o scoteau din juriu pe țăranca aia de Andra și o inlocuiau cu Vlădutza Lupău. Asta e o emisiune pentru cei cu mintea creatză.Voturile sunt aranjate, se, știe dinainte cine câștigă. Trebuia oprita total emisiunea, e pandemie.

  2. Dragoș Bucur poate fi un fel de Mihai Petre mă refer în raport cu concurenții in schimb Bobonete chiar daca a fost cooptat de producători să înlocuiască pe Florin Călinescu și ar trebui să facă show prin glumele lui nu cred că e o soluție bună ,e bun la las fi