Seductie fatala – volumul / sezonul 2 Netflix
Seductie fatala (Fatal Seduction – 2023) este unul dintre cele mai „fierbinti” si vizionate seriale sud-africane atat in Romania cat si in alte tari. In acest articol vom mentiona ce informatii exista despre episoade noi.

Seductie fatala este un serial senzual, cu suspans si mister, ce pare o adaptare sud-africana a serialului mexican Dorinta intunecata (disponibil de asemenea pe Netflix). Serialul prezinta o femeie casatorita care porneste intr-o calatorie periculoasa in weekend, departe de casa, care porneste scantei dar se termina tragic. Evenimentele o fac sa isi puna intrebari despre adevarul spus de persoanele din jurul ei.

In serial putem vedea actorii Frances Sholto-Douglas (Cabina de saruturi 2 – 2020, Slumber Party Massacre – 2021), Ngelekanyo Ramulondi (Noughts + Crosses – 2020), Rizelle Januk (Around the World in 80 Days – 2021, Eraser: Reborn – 2022), Thapelo Mokoena (Mandela: Long Walk to Freedom – 2013, Wild at Heart – 2006), Tazzy Smith, Kgomotso Christopher, Nathaniel Ramabulana sau Prince Grootboom.

La aproape o zi dupa lansare, Seductie fatala a atras un interes mare, inclusiv in Romania. Pe IMDb are nota 4.9 din 111 recenzii si detine indicele de popularitate IMDb 2.851. Ocupa prima pozitie in topul Netflix al serialelor vizionate in Romania, fiind urmat de Avocatul din limuzina (prima parte a sezonului 2 a fost adaugata pe 6 iulie) si The Witcher (prima parte a sezonului 2 a fost adaugata pe 29 iunie si scade doua locuri in topul serialelor Netflix din Romania dupa ce a ocupat mult timp prima pozitie).

Seductie fatala – volumul / sezonul 2 Netflix

Este bine de stiut ca primul sezon al serialului a fost anuntat cu 14 episoade insa pe Netflix sunt disponibile doar 7, ceea ce inseamna ca a fost lansat momentan doar primul volum. Astfel, volumul 2 ar ramane sa fie lansat ulterior si sa aiba tot 7 episoade. Netflix nu a anuntat inca data lansarii volumului 2 si nici nu a mentionat initial ca primul sezon va fi impartit in doua.

Dorinta intunecata, serialul dupa care a fost realizat Seductie fatala, s-a incheiat cu sezonul 2 in 2022. Interesul pare destul de mare si pentru serialul sud-african, ceea ce ii mareste sansele de a avea, de asemenea, cel putin sezonul 2.

Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii despre volumul 2 dar si despre sezonul 2. Pana atunci, voi ce parere aveti despre Seductie fatala?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII