Campionatele Europene de inot pentru juniori la TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 va transmite in perioada 5-10 iulie Campionatul European de Inot pentru juniori. Aceasta competitie se va desfasura in Romania si vor fi prezenti peste 1600 de inotatori din 42 de tari.

Campionatele Europene de inot pentru juniori din acest an vor fi ultimele competitii majore la care va participa inotatorul roman David Popovici in calitate de junior. Campionatele Europene de juniori se vor desfasura la Complexul Olimpic de Natatie Otopeni.

Alina Alexoi si Cristian Mandru vor comenta aceasta competitie de inot. Competitia se va vedea si in Moldova in perioada 5-10 iulie pe TVR Moldova, incepand cu ora 00:00. Pe TVR 1, competitia va incepe de marti pana duminica, de la ora 17. Romania va fi reprezentata la Campionatele Europene de Inot pentru juniori de 12 inotatoare si 14 inotatori.

In perioada 1-17 iulie, echipa Romaniei de Rugby va juca trei meciuri amicale in compania reprezentantelor similare ale Italiei. Pe 1 iulie, Romania a pierdut meciul cu Italia, meci care s-a vazut pe Prima Sport 1.

Pe 10 iulie, Romania va intalni Uruguay de la ora 21:37, pe Prima Sport 1. Al treilea meci al echipei nationale de rugby va fi tot cu Uruguay, pe 17 iulie, de la ora 21:37, pe Prima Sport 2.

O alta competitie majora pe care telespectatorii o pot urmari pe parcursul acestei luni este Turul Frantei la ciclism feminin. Competitia feminina se afla la prima editie si se poate vedea pe Eurosport 1 HD si pe platforma Eurosport Play in perioada 24-31 iulie.

Incepand cu data de 1 iulie, Eurosport 1 HD va difuza si competitia masculina a Turului Frantei. Ciclistii se vor intrece in 21 de etape pentru a purta tricoul galben. Competitia masculina a Turului Frantei la ciclism se afla la editia cu numarul 109, printre favoritii acestei competitii se numara ciclistii: Tadej Pogacar din Slovenia, Primoz Roglic tot din Slovenia si Jonas Vingegaard din Danemarca.

Cu ocazia inceperii Turului Frantei, Eurosport va lansa emisiunea Eurosport Cube unde expertii Alberto Contador si Sir Bradley Wiggins vor analiza cursa fiecarei etape. Etapele feminine ale Turului Frantei vor fi analizate de fosta ciclista Iris Slappendel. Traseul din acest an al Turului Frantei are o lungime de 3300 de kilometri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.