Franturi din ea – sezonul 2 Netflix
Serialul Franturi din ea (Pieces of her – 2022) este unul dintre ultimele seriale adaugate de Netflix iar in acest articol vom mentiona toate informatiile disponibile despre sezonul 2.

Serialul descrie viata misterioasa a unei mame, pe masura ce trecutul sau este descoperit de fiica ei. Seria este bazata pe cartile lui Karin Slaughter.

Serialul Franturi din ea este disponibil pe Netflix din 4 martie iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din aproximativ 3.000 de recenzii. Se afla pe locul 26 in topul IMDb al celor mai populare seriale din acest moment.

Primul sezon este alcatuit din 8 episoade.
Reprezentantii serialului nu au confirmat inca reinnoirea cu sezonul 2 insa sfarsitul primului sezon a lasat loc de noi episoade.

Atentie! Daca nu doriti sa aflati ce se intampla in primul sezon, nu cititi mai departe.

Primul sezon construieste cateva revelatii despre trecutul Laurei iar cel mai important este ca Laura este, de fapt, Jane Queller, cea mai tanara fiica a lui Martin Queller, un miliardar al industriei farmaceutice ucis pe scena unei conferinte din Oslo.

Finalul arata implicarea directa a lui Jane in moartea tatalui sau. Ca adolescenta, Jane a devenit implicata in Armata Schimbarii Lumii alaturi de fratele ei, Andrew. Ultimele episoade arata cum a fost implicata Jane si cum si-a ucis, indirect, tatal.

Franturi din ea – sezonul 2 Netflix

Jane a depus marturie impotriva unui alt membru al grupului din care facea parte, pentru o sentinta mai usoara si pentru a fi inclusa in programul de protectie al martorilor. Ea a planificat uciderea tatalui sau, i-a inscenat lui Nick acest lucru si a trait cu frica de a iesi adevarul la iveala.

Franturi din ea se afla astazi pe locul 2 in topul serialelor de pe Netflix vizionate in Romania.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii despre sezonul 2 al serialului Franturi din ea. Voi ce parere aveti despre acest serial?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU