4 seriale asiatice de succes disponibile pe Netflix
In acest articol va vom prezenta 4 seriale asiatice de succes ce sunt disponibile pe platforma Netflix. In majoritatea societatilor asiatice, copiii sunt respectuosi cu parintii si bunicii lor, nu le ies din cuvant si nu fac nimic fara consintamatul celor mai in varsta persoane din familie. Toti membrii unei famili asiatice cred in spiritualitate si in reincarnare. Acestea sunt cateva dintre cele mai apreciate si urmarite seriale asiatice disponibile pe platforma Netflix:

1. Meteor Garden (2018) este un serial chinezesc. Serialul povesteste intamplarile unei fete sarace care ajunge sa invete intr-o scoala unde de obicei invata doar copii din familii instarite. Fata intra in conflict cu o gasca de baieti frumosi, inalti, bogati si destepti iar din cauza acestui conflict in care fata intra, ea va suferi unul dintre cele mai agresive  forme de bullying (nu este vorba de violenta fizica). Producatorii serialului Meteor Garden au optat cei mai buni actori din China care sa interpreteze rolurile baietilor perfecti. Rolul principal masculin a fost jucat de actorul Dylan Wang (Dao Ming Si). Dupa ce a jucat in acest serial, Dylan Wang a devenit in China un star.

4 seriale asiatice de succes disponibile pe Netflix

2. O odisee coreeana (A Korean Odyssey, Coreea de Sud, 2017). Acest serial este sci-fi si este realizat dupa o carte, Calatorie spre Vest, scrisa in secolul al XVI-lea. In acest serial apar zei, spirite si dragoni.

3. Good Morning Call (Japonia, 2016) Acest serial reprezinta ecranizarea cartii scrise de Yu Takasuka. Doi colegi de scoala din clase diferite (un baiat si o fata) se trezesc intr-o zi colegi de apartament. El este un baiat frumos si destept iar fata este putin mai urata. Nimeni nu trebuie sa stie ca cei 2 locuiesc in acelasi apartament. Acest serial are 2 sezoane, in curand va aparea si al 3-lea sezon.

4. Prietena surorii mele (Something in the Rain, Coreea de sud). Acest serial prezinta povestea de dragoste dintre un baiat si o fata care se cunosc din copilarie. Yoon Jin A  (personaj interpretat de actrita Son Ye-Jin) este o femeie singura in varsta de 35 de ani. Seon Joon-Hee (interpretat de actorul Jung Hae-in) este cu 10 ani mai tanar ca ea. Cei doi se intalnesc din intamplare si se indragostesc. Prietenii si societatea in care traiesc acestia nu vad cu ochi buni relatia lor din pricina diferentei de varsta. In societatea Coreei de Sud, nu se accepta o relatie in care fata este mai in varsta decat baiatul. Astfel, cei 2 trebuie sa infrunte toate prejudecatile pentru iubirea lor. Acest serial a fost cel mai urmarit serial in Coreea de Sud.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.