Friends se va vedea pe HBO GO.
Serialul „Friends” va fi disponibil pe platforma de filme si seriale HBO GO. Acest serial este unul dintre cele mai cunoscute si bine cotate, reusind mereu sa obtina un interes destul de mare, chiar daca ultimul episod a fost difuzat in anul 2004. Serialul si-a pastrat mereu o reputatie, el reusind sa se claseze in fiecare an in primele zece cele mai vizionate seriale.

Intr-un articol mai vechi anuntam ca Friends si Harry Potter au fost eliminate de pe Netflix. Ei bine, toate cele 10 sezoane (cumuland in total 236 de episoade), se vor putea viziona pe platforma HBO GO incepand cu 15 aprilie 2021.

Pe parcurusul tuturor sezoanelor in acest serial isi fac aparitia diversi actori celebri precum Julia Roberts, Bruce Willis, Brad Pitt, Susan Sarandon, George Clooney, Tom Selleck, Reese Witherspoon si multi altii.

Friends (cunoscut in limba romana sub numele de „Prietenii tai”) este creat de David Crane si Marta Kauffmanl, in parteneriat cu Warner Bros. Television, iar prima aparitie pe ecranele televizoarelor a fost pe 22 septembrie 1994 pe postul de televiziune NBC.

Friends se va vedea pe HBO GO.
Asa cum spuneam si mai sus, serialul a avut un succes atat de mare incat, spre sfarsitul filmarilor actorii ajungeau sa fie platiti cu suma de 1.000.000 de dolari pentru un singur episod (ultimul episod al serialului avand un numar de 52.5 milioane de telespectatori, doar in Statele Unite).

Cei 6 actori principali ai serialului sunt:

  • Jennifer Aniston – cunoscuta in serial sub numele de Rachel Green;
  • Lisa Kudrow – cunoscuta in serial sub numele de Phoebe Buffay;
  • Courteney Cox Arquette – cunoscuta in serial sub numele de Monica Geller;
  • David Schwimmer – cunoscut in serial sub numele de Ross Geller;
  • Matt LeBlanc – cunoscut in serial sub numele de Joey Tribbiani;
  • Matthew Perry – cunoscut in serial sub numele de Chandler Bing;

Pe parcursul celor 10 episoade, Jennifer Aniston a castigat premiul Emmy in 2002 (Cea mai buna actrita in rol principal al unui serial de comedie) si Globul de Aur in 2003 (Cea mai buna actrita intr-un serial TV).

Serialul a castigat premiul Emmy in 2002 ca fiind cel mai bun serial de comedie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.