TeenNick se vede la Digi Vodafone Telekom si Orange
Postul de televiziune dedicat adolescentilor, TeenNick, este disponibil in grilele operatorilor Digi (RCS & RDS), Vodafone (fosta UPC), Telekom si Orange, inlocuind postul de filme Paramount Channel, fiind disponibil in premiera in Romania.

Momentan, nu este afisata sigla postului TeenNick iar in lista de programe, figureaza in continuare Paramount Channel, aceasta situatie din urma va fi rezolvata de fiecare operator in parte.

La mai mult de 6 ani de la lansarea in Romania, Paramount Channel se inchide in tara noastra, fiind inlocuit de o alta televiziune detinuta de ViacomCBS si anume TeenNick. Lansat in Romania pe 28 mai 2014 la RCS – RDS, Paramount Channel s-a inchis in Romania astazi, 12 ianuarie 2021.

Paramount a difuzat timp de cateva saptamani un mesaj de informare privind inchiderea postului in Romania. Ziua de ieri, 11 ianuarie 2021, a fost incheiata cu filmul Transformers – Razboiul lor in lumea noastra. De la ora 08:00 a fost difuzat un episod al seriei Familia Thunderman.

TeenNick se vede la Digi Vodafone Telekom si Orange
O parte din fileme difuzate de obicei de Paramount Channel se vor vedea pe Comedy Central din 31 ianuarie 2021, conform comunicatului remis catre media-max.ro de reprezentantii ViacomCBS in Romania.

Program TeenNick
TeenNick difuzeaza serii precum Bella si Buldogii, Big Time Rush, Familia Hunter, Sam & Cat, Bobocii, iCarly, The Thundermans, Noobees, I am Frankie, School of Rock sau Victorious.

Familia Hunter
Acest serial va fi difuzat de postul TeenNick de luni pana duminica de la ora 14:30. Familia Hunter este formata din 7 membri: doi adulti si 5 copii. Cei doi adulti dispar intr-o zi iar cei 5 copii incearca sa-i gaseasca.

Bobocii
Serialul Bobocii va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 16:00 pe postul TeenNick. In acest serial vom vedea povesea a 2 frati care vor sa participe la o competitie pe echipe de jocuri video. Silvia, care nu se pricepe deloc la jocuri video, intra in echipa formata de fratele sau pentru a-l ajuta sa participe la competitia numita eSports.

iCarly
Va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 17:30. In acest serial vom vedea cum 4 adolescenti, Carly, Freddie, Sam si Gibby produc o emisiune pentru adolescenti ce are un real succes pe internet. Aceasta emisiune, iCarly care da si numele serialului, este facuta intr-un apartament chiar de cei 4 prieteni. Aceasta serie a mai fost difuzata in trecut de Nickelodeon.

Sam si Cat
Serialul Sam si Cat va fi difuzat de luni pana duminica de la ora 19:00 pe TeenNick. Doua adolescente din Los Angeles, Sam si Cat, se vor angaja ca dadace pentru a incerca sa supravietuiasca in acest oras.

Bella si Bulldogii
De luni pana duminica, de la ora 21:15, pe TeenNick. Bella este o fata care doreste sa devina majoreta. Visul i se indeplineste cand va intra in echipa de fotbal a scolii.

TeenNick va difuza si alte serii precum: Victoria in lumina reflectoarelor, Big Time Rush, Familia Thunderman, Henry Pericol.
O parte din aceste seriale au mai fost difuzate in trecut si de postul principal de desene animate Nickelodeon, detinut tot de Viacom Network.

Momentan, TeenNick se poate vedea in grilele tuturor operatorilor de telecomunicatii in care a existat Paramount Channel insa nu stim inca daca va ramane disponibil pentru toti abonatii, vom actualiza acest articol daca se va modifica ceva in acest sens.

Tot astazi, TeenNick a fost lansat si pentru Ungaria insa acolo Paramount Channel a fost redenumit in Paramount Network.

TeenNick a fost lansat initial ca o grila de programe in 2001, urmand sa fie lansat ca post separat in 2009 prin unirea programelor TeenNick si The N, acestea fiind difuzate in trecut pe Nickelodeon si Noggin. Din septembrie 2018, TeenNick este disponibil pentru peste 63 milioane de abonati in Statele Unite ale Americii.

Daca ati urmarit TeenNick, ce parere aveti despre acest post?

Update: TeenNick nu este disponibil in grila Orange DTH, este imagine neagra pe Paramount Channel;
TeenNick are acum logo si este dublat in limba romana;
TeenNick s-a putut viziona pe Digi Online doar o mica parte a zilei, in acest moment nu mai este disponibil online;

Update 14.01.2021: Paramount Channel a fost eliminat zilele trecute de la Orange DTH si din zonele de cablu cu infrastructura proprie, in aceste doua grile nu a ramas TeenNick;

Update 12.06.2021: TeenNick a fost introdus ieri in aplicatia Digi Online;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

135 COMENTARII