Gabby Duran are grija de extraterestri – Disney Channel
In acest articol vom detalia serialele si filmele difuzate pe posturile de desene animate in luna noiembrie.

Disney Channel
Sydney si Max – sezonul 3 – 1 noiembrie, de la ora 18:55, de luni pana vineri. Serialul Sydney si Max ne prezinta intamplarile unei fetite de 12 ani petrecute in scoala generala. Sydney Reynolds (Ruth Righi) sta cu tatal ei, Max Reynolds (Ian Reed Kesler), si bunica sa si incearca sa faca fata cu brio unor provocari zilnice in scoala.

Serialul Sydney si Max are 3 sezoane pana in prezent, cu un total de 61 de episoade. Durata unui episod este de 22 de minute, pe IMDb serialul a obtinut nota 6,5.

Ce ciudat (2015) – sezonul 3 – 8 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 17:45. Sezonul 4 va fi difuzat din 25 noiembrie. Serialul prezinta intamplarile a 3 fete destepte care nu se descurca atunci cand vine vorba de relatiile sociale. Cele 3 fete de 13 ani incearca sa faca fata vietii de adolescente.

Serialul Ce ciudat are 4 sezoane pana acum, cu un total de 77 de episoade. Durata unui episod este de 28 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Pe 20 noiembrie, postul Disney Channel va difuza seria Descendentii, de la ora 10 dimineata.
De la ora 17 va difuza Descendentii: Nunta Regala (2021). In acest film, Mal si Ben se vor casatori. Aceasta nunta este cel mai important eveniment din Auradon insa Hades planuieste sa le strice evenimentul. Descendentii: Nunta Regala are o durata de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6.

Gabby Duran are grija de extraterestri – Disney Channel

Gabby Duran are grija de extraterestri (2019) – 29 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 19:55. Gabby Duran (Kylie Cantrall) este o fata de 13 ani care are grija de un grup de copii nazdravani, acestia sunt, de fapt, extraterestri. Gabby trebuie sa pastreze secreta identitatea acestor copii. Serialul are 2 sezoane cu un total de 41 episoade. Un episod are o durata de 30 minute iar pe IMDb serialul a obtinut nota 5,5.

Disney Jr.
Mickey Mouse: Casa Distractiei – 15 noiembrie, de luni pana vineri, ora 17:30. Acest serial ne prezinta aventurile prin care trec cel mai simpatic soricel si prietenii lui atunci cand intra intr-o casa magica denumita club.

Serialul are 4 sezoane cu un total de 133 de episoade. Un episod are o durata de 30 minute iar pe IMDb serialul a obtinut nota 5,7.

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori – in fiecare sambata si duminica, ora 11. Peter si prietenii lui protejeaza cartierul de raufacatori.

Blue – sezonul 2 – din 22 noiembrie. Blue este o catelusa care transforma viata de zi cu zi in aventuri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.