Gloria razbunarii – sezonul 2 Netflix
Gloria razbunarii (The Glory – 2022) este un serial sud-coreean de drama scris de Kim Eun-sook si regizat de Ahn Gil-ho.

In liceu, Moon Dong Eun (Song Hye-Kyo) visa sa devina arhitect. Insa, in urma unor atacuri violente ale unor bully, ea este fortata sa renunte la liceu. Ani mai tarziu, persoana responsabila de trauma ei se casatoreste si are un copil care ajunge la aceeasi scoala unde Moon Dong Eun preda acum. Dupa ani de planificari, Moon Don Eun incepe sa se razbune pe cei care i-au facut rau si pe studentul care nu a intervenit.

Primul episod o prezinta pe Moon Dong-eun, ajunsa in pragul disperarii din cauza colegilor ei si fara a avea ajutor din partea cuiva. Ea se scufunda in deznadajduire inainte sa decida sa inceapa o noua misiune in viata sa.

Rolul principal este interpretat de Song Hye-Kyo (The Grandmaster – 2013, Descendants of the Sun – 2016) care joaca alaturi de Lee Do-Hyun (Casa, dulce casa – 2020), Aria Song (The Family Business – 2018), Kim Hieora (Bad and Crazy – 2021), Victoria Grace (Suntem morti cu totii – 2022), Ji-Yeon Lim (Luck-Key – 2016), Yeom Hye-ran (The Uncanny Counter – 2020), Jung Ji-so (a avut un rol in Parasite, film care a castigat 4 premii Oscar), Ye-Eun Shin (Yumi’s Cells – 2021, He is Psychometric – 2019) si altii.

Gloria razbunarii – sezonul 2 Netflix

Gloria razbunarii este disponibil pe Netflix din 30 decembrie 2022 iar pe IMDb a obtinut nota 8 din 712 recenzii. Astazi ocupa locul 7 in topul Netflix al serialelor vizionate in Romania.

Primul sezon are 8 episoade iar seria va avea si sezonul 2. Desi nu exista inca informatii privind data lansarii noilor episoade, cel mai probabil vor fi disponibile in a doua jumatate a anului 2023. Vom anunta atunci cand vom avea data exacta a lansarii sezonului 2.

Netflix ofera o varietate de seriale sud-coreene, printre cele mai cunoscute putem mentiona Jocul calamarului sau Suntem morti cu totii.
Daca ati urmarit Gloria razbunarii, ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

Update 05.01.2023: Sezonul 2 va fi disponibil din luna martie;

Update 14.03.2023: Urmatoarele 8 episoade au fost incadrate tot in sezonul 1, ajungand astfel la 16 episoade; Noile episoade sunt disponibile pe Netflix din 10 martie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Un serial cam încâlcit in acțiune ,montajul nu cel mai fericit ,jocul și dialogurile cam teatrale .Morala ,justificările acțiunilor cam trase de par .Anume am abuzat de cuvântul ,,cam” încercând sa mi arat dezamăgirea .Concluzie :Un serial mediocru ca multe altele pe Netflix.

  2. Aveți dreptate parțial…serialul va fi continuat, dar luna martie ’23 cànd o să fie disponibil pe Netflix nu este în a doua jumătate a anului 2023!
    Serialul merită vizionat cu prisosință…mult peste media serialelor de pe Netfix…părere personală!
    Îmi permit să mai semnalez 2 seriale coreene de pe platformă :
    1. „MINE” ( Totul îmi aparține ) 1 sezon cu 16 ep.
    2. „LOVE,MARRIAGE AND DIVORCE” ( Dragoste,căsătorie și divorț ) doar 2 sezoane/ 16 ep pe sezon…păcat că sezonul 3/16 ep. nu este pe platformă!