Gossip Girl 2021 va fi disponibil pe HBO GO
Noul serial Gossip Girl (2021) va fi disponibil luna aceasta pe HBO GO. Acesta este un reboot al serialului original din 2007, serialul vechi fiind apreciat in perioada in care a fost difuzat.

Asemenea serialului initial, Gossip Girl arata vietile unor tineri bogati si privilegiati, acestia fiind liceeni in New York.

Actiunea se desfasoara in jurul lui Julien Calloway (Jordan Alexander), o tanara bogata si populara nu doar in liceul ci in tot New York-ul si in jurul prietenilor sai. Julien este fiica unui muzician cunoscut si a unui influencer Instagram. In cercul ei social sunt Luna La (Zion Moreno), Monet de Haan (Savannah Lee Smith), Otto ‘Obie’ Bergmann IV (Eli Brown), Akeno ‘Aki’ Menzies (Evan Mock) si Audrey Hope (Emily Alyn Lind).

Comparativ cu serialul vechi, in Gossip Girl 2021 profesorii au roluri importante, cativa dintre ei avand relatii incalcite cu elevii lor.

Noul serial Gossip Girl a fost criticat ca nu captureaza aceeasi esenta precum primul serial. Considerat un reboot al generatiei Z, ideea a fost primita bine de fani insa scenariul si actorii au dezamagit.

Gossip Girl 2021 (numit si Gossip Girl II) a fost lansat in SUA de HBO Max pe 8 iulie 2021 iar in Romania va fi disponibil pe platforma HBO din 26 octombrie.
Primul sezon al noului serial are 12 episoade si in ciuda faptului ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, va avea si sezonul 2 (informatia a fost confirmata de reprezentantii serialului pe contul oficial Instagram). Nu a fost anuntata data lansarii sezonului 2.

Actorii principali sunt Jordan Alexander, Whitney Peak si Tavi Gevinson, actori tineri care nu au avut performante notabile in alte seriale.

Pe IMDb, serialul a obtinut nota 5.3 din aproximativ 6.400 de recenzii.
Serialul vechi a rulat timp de 6 sezoane intre 2007 si 2012, acumuland totalul de 121 de episoade. Aceasta productie este deja disponibila pe HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.