Gradinita supereroilor la Minimax
Postul de televiziune Minimax anunta ca va difuza cel mai nou serial de desene animate. Serialul se numeste Superhero Kindergarten / Gradinita supereroilor (2021) si va fi difuzat din 20 decembrie, de luni pana duminica, de la ora 11 si ora 18.

Acest desen animat este creat de Stan Lee. Gradinita supereroilor spune povestea a 6 copii de gradinita care au superputeri. Acesti copii nu stiu sa isi stapaneasca aceste superputeri si astfel, au nevoie de un profesor (care are si el superputeri) care sa ii ajute sa invete sa isi tina puterile in frau, sa nu creeze haos in jurul lor.

Super-profesorul se numeste Arnold Armstrong (voce Arnold Schwarzenegger), care a ajuns la aceasta gradinita dintr-o intamplare nefericita. Acum 5 ani, Arnold a avut o  confruntare cu Dr. Superior, un inamic malefic care l-a lasat pe profesor fara superputeri. In locul confruntarii dintre cei 2, Arnold si Dr. Superior, se jucau si cei 6 copii de gradinita iar in timpul bataliei, cateva particule cu superenergie au cazut pe acei copii, schimbandu-li-se astfel viata.

Acum, telul lui Arnold este acela de a-i antrena si invata pe cei mici sa isi stapaneasca superputerile. Copiii vor deveni supereroi si vor trebui sa invete sa tina secret puterile lor, fara sa distruga gradinita sau locurile in care se vor confrunta cu inamicii.

Serialul animat Gradinita supereroilor este realizat dupa filmul Politist de Gradinita, in care Arnold Schwarzenegger a avut un rol. In acel film, actorul era un politist care mergea  sub acoperire la o gradinita unde a descoperit ca cei mici sunt greu de tinut sub control.

Gradinita supereroilor la Minimax

Actorul american Arnold Schwarzenegger a declarat intr-o emisiune celebra din america ca el si Stan Lee au discutat sa faca un desen animat dupa filmul Politist de Gradinita, tinandu-se astfel de cuvant.

Stan Lee a devenit celebru atunci cand a inceput sa creeze desenele marca Marvel (1941). Capitanul America a fost primul desen animat creat de Stan Lee. El este autorul unor desene celebre ca X-Men, Spider Man, Iron Man, Hulk, Thor si altele.

Postul de televiziune Minimax organizeaza pe pagina oficiala Facebook un concurs cu premii. Cei mici trebuie sa deseneze sau sa descrie in sectiunea de comentarii primul lor supererou si pot castiga un set de plus Minimax Cutulache si Pisicuta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU