Prima TV difuzeaza serialul coreean Frumoasa curtezana
Emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, intra in vacanta din 21 iulie asa ca Prima TV a pregatit pentru telespectatori o surpriza de exceptie. Emisiunea Exclusiv VIP va fi inlocuita cu un serial coreean senzational apreciat si aclamat de public si critici. Serialul se numeste  Courtezan Hwang Jin Yi / Frumoasa Curtezana (2006).

Serialul Frumoasa Curtezana va incepe la Prima TV din 24 iulie, de la ora 16:30, si va fi difuzat de luni pana vineri in intervalul orar 16:30 – 18:00. Serialul este realizat dupa o poveste adevarata, povestea de viata a celei mai frumoase curtezane Wang Jin Yi (Ha Jin Won).

Wang a trait in era Joseon, ea avea o personalitate puternica. Hang a compus multe cantece si poezii care astazi sunt printre cele mai cunoscute si interpretate in Asia de Est. Curtezana Wang a fost cea care a ajutat la raspandirea budismului in Asia. Wang Jin Yi este fiica nelegitima dintre un nobil si Heon Keum (Jun Mi Sun). Heon este un gisaeng (o cantareata, dansatoare care are ca scop satisfacerea tuturor dorintelor elitei yangbang). Ea este o cantareata oarba.

Temandu-se pentru viata sa si a fiicei sale, Heon o trimite pe Jin Yi la un templu in munti unde este crescuta de un calugar batran. La varsta de 7 ani, Jin Yi fuge din templu si este atrasa de dansul si interpretarea unui gisaeng, astfel ajunge sa isi intalneasca mama pentru prima data. Heon descopera ca fiica sa Jin are un talent remarcabil in a dansa gemoungo (un stil de dans).

Prima TV difuzeaza serialul coreean Frumoasa curtezana

Jin Yi ajunge sa invete tainele dansului gemoungo de la cel mai bun profesor de la palat. In plan amoros, viata lui Jin a fost tumultoasa si tragica. Viata amoroasa a tinerei dansatoare este una plina de dramatism. Doua relatii ale lui Jin Yi cu un nobil, Kim Eun Ho (Jan Geung Suk) si cu tanarul Kim Jung Han (Kim Jae Won) au un final dramatic. Obsedat de frumusetea si talentul lui Jin Yi a fost si tanarul Byuk Kye Soo (Yoo Tae Joon) care era ruda cu imparatul si a facut tot posibilul ca sa aiba o relatie cu tanara Jin, insa nu a reusit.

Cea mai lunga relatie a lui Jin a fost cu bodyguardul ei devotat Yi Saeng (Lee Shi Wang), care a stat langa ea in momentele cele mai grele. Rivala lui Jin in dragoste si in arta dansului a fost tanara si frumoasa Bu Yong (Bit na Wang).

Serialul Frumoasa curtezana are un sezon format din 24 de episoade, pe IMDb a obtinut nota 8. In Romania, acest gen de seriale a prins foarte bine, prima televiziune care a difuzat seriale coreene istorice a fost TVR 1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU