Vedeta populara – sezonul 8 de Paste la TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 a anuntat ca sezonul 8 al emisiunii Vedeta populara va incepe duminica, 24 aprilie, de la ora 21. Prezentatoarea Iuliana Tudor ii va astepta pe telespectatorii emisiunii cu multe surprize frumoase. In prima editie a sezonului 8 vor fi prezente in studio cele mai indragite personaje care au adus buna dispozitie in fata televizorului de-a lungul timpului.

In Vedeta populara vom vedea personaje indegite precum cuplul Floarea si Gheorghe dar si personajele Tugurlan si sora Floarei, Tasica. Acestia vor pregati scheciuri scurte destul de amuzante. Formatul emisiunii, componenta juriului si prezentatorii vor ramane neschimbate.

In sapte editii, telespectatorii vor face cunostinta cu concurentii, acestia au de trecut 3 probe, editia a 8-a este semifinala iar a 9-a editie este finala. Componenta juriului este aceeasi: Grigore Lese, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan si Bogdan Simion.

Iuliana Tudor va fi ajutata de actorii Lucian Ghimisi si Dan Clucinschi care vor sta in culise alaturi de concurenti. Dupa cum se stie, emisiunea promoveaza tineri interpreti de muzica populara aflati la inceputul carierei muzicale. In sezonul 8 vor participa concurenti din judetele: Cluj, Alba, Gorj, Bistrita-Nasaud sau Suceava.

Concurentii vor fi acompaniati de cele mai renumite orchestre de muzica populara cum ar fi: Orchestra Ansamblul Profesional Banatul, Ansamblul National Transilvania, Ansamblul Maria Tanase, Lautari din Chisinau.

Vedeta populara – sezonul 8 de Paste la TVR 1

Preselectiile sezonului 8 Vedeta populara s-au desfasurat in mai toate judetele tarii. La preselectii au putut participa concurenti care au implinit varsta de 16 ani. Marele castigator al sezonului 8 poate castiga suma de 100.000 de lei.

Emisiunea O vedeta populara va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 21.
Prezentatoarea emisiunii a declarat despre sezonul 8, ca la fiecare inceput de sezon, are emotii iar succesul acestei emisiuni se datoreaza atat echipei dar si telespectatorilor care urmaresc aceasta emisiune in numar mare.

Vedeta populara este una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului TVR 1.
TVR 1 se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv sau dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.