Grila de primavara 2024 incepe la Pro TV
Din 9 februarie, postul de televiziune Pro TV a inceput sa difuzeze grila de primavara. In acest material vom detalia grila postului TV.

De luni, 19 februarie, fanii serialului romanesc Clanul vor sta cu sufletul la gura pentru a afla ce se va intampla cu personajele lor preferate, mai ales deoarece serialul ajunge la final. Clanul va fi difuzat in fiecare seara de luni, de la ora 20:30.

Dupa Clanul si dupa editia de seara a Stirilor Pro TV,  in fiecare seara de luni, de la ora 23:30 vor fi difuzate filme artistice. In serile de marti, miercuri si joi, programul de seara al postului Pro TV va arata astfel: Las Fierbinti va fi difuzat de la ora 20:30. Serialul a ajuns la sezonul cu numarul 24.

In sezonul 24, situatiile comice ale localnicilor din Las Fierbinti ne vor inveseli serile. Dupa  portia de ras, ne vom intalni cu favoritii nostri din competitia sportiva Survivor All Stars in fiecare seara de marti, miercuri si joi, de la ora 21:30.

Weekendul il vom incepe privind la televizor cei mai talentati romani in cadrul emisiunii Romanii au talent, care va fi difuzata in fiecare seara de vineri, de la ora 20:30, din 9 februarie. Seara de vineri o incheiem privind filme artistice pline de suspans, de dragoste sau filme de comedie.

In zilele de sambata si duminica revin emisiunile consacrate de tip magazin, cum ar fi: I Like IT, sambata de la ora 10 sau Superspeed de la ora 10:30, sambata. Serile de sambata sunt dedicate filmelor artistice. Fanii filmelor artistice vor avea parte de portie dubla consecutiva de Filmul Pro intre orele 20:00-00:00.

Grila de primavara 2024 incepe la Pro TV
Duminica revin emisiunile:

  • Umami: Al 5-lea gust – duminica, de la ora 10
  • Doctor de bine – duminica, de la ora 10:30
  • Apropo TV – duminica, de la ora 13
  • Romania, Te Iubesc! – duminica, de la ora 18.

Duminica se incheie cu o portie dubla de filme marca Pro.
Emisiunea Ce spun Romanii? va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 18.

Pro TV are licenta tematica – generalist si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth cum ar fi Vodafone, Digi, Orange Romania, Orange Romania Communications sau NextGen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.