Proiectul Adam / Tinta usoara – filme Netflix
In acest material vom continua sa facem recomandari la cateva filme interesante disponibile pe platformele de streaming Netflix si HBO Max.

Black Crab / Crabul Negru (2022) – disponibil pe Netflix. Acesta este un film de actiune suedez. Actiunea filmului este plasata intr-o lume intunecata, unde in Suedia are loc un razboi. Sase soldati care fac parte dintr-o grupare numita Rezistenta primesc o misiune secreta. Ei trebuie sa transporte un pachet misterios care va incheia razboiul. Pachetul trebuie transportat intr-o zona periculoasa.
Filmul Crabul Negru are durata de o ora si 54 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Against the ice / Impotriva ghetii (2022) – disponibil pe Netflix. Filmul Impotriva ghetii este realizat dupa o poveste adevarata. In 1909, un explorator danez Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldow, a jucat in Urzeala Tronurilor), porneste intr-o expeditie spre insula Shannon, Groenlanda pentru a recupera o harta pirduta intr-o expeditie trecuta terminata tragic.

In aceasta expeditie, Ejnar este insotit de Iver Iversen (Joe Cole), un explorator tanar, fara experienta. Cei doi reusesc sa recupereze harta insa intoarcerea spre nava lor va fi plina de aventuri.
Filmul Impotriva ghetii are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

The Adam Project / Proiectul Adam (2022) – disponibil pe Netflix. Filmul Proiectul Adam este un SF interesant. Actiunea incepe initial intr-un viitor indepartat. Adam Reed (Ryan Reynols) este un pilot care este nevoit sa calatoreasca in trecut pentru a salva lumea.

Initial, el trebuie sa calatoreasca in timp in 2018 sa isi intalneasca tatal care are o solutie de salvare a planetei, insa printr-o eroare el ajunge in anul 2022 unde se intalneste cu Adam din copilarie la varsta de 12 ani. La aterizare, nava cu care calatorea Adam este distrusa complet si nu mai poate fi reparata pentru a ajunge in 2018.

In 2022, tatal sau este mort si nu mai poate sa il ajute pentru salvarea planetei asa ca Adam este nevoit sa se uneasca impreuna cu varianta lui din copilarie si sa incerce sa salveze planeta de unul singur.
Filmul Proiectul Adam are durata de o ora si 46 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Proiectul Adam / Tinta usoara – filme Netflix

Those Who Wish Me Dead / Toti cei care ma vor mort (2021) – disponibil pe HBO Max si difuzat de HBO. Hannah (Angelina Jolie) este de meserie pompier, ea este specializata in interventiile din zona muntoasa.  Intr-o zi, Hannah vede un copil care este urmarit de cativa criminali. Hannah va face tot posibilul sa il salveze pe acel copil.

Filmul Toti cei care ma vor mort are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Windfall / Tinta usoara (2022) – disponibil pe Netflix. Un barbat intra in casa de vacanta a unui miliardar cu intentia de a fura. In timp ce barbatul studiaza camerele locuintei pentru a vedea ce sa fure, soseste si miliardarul cu sotia sa pentru a-si petrece cateva zile de vacanta.
Filmul Tinta usoara are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.