Grila de toamna Kanal D
Kanal D Romania a anuntat cu ce emisiuni si seriale ii va tine pe telespectatorii sai fideli in fata televizorului, toata toamna. Va vom prezenta in acest articol surprizele toamnei la Kanal D.

Vor incepe noi sezoane ale emisiunilor consacrate ale postului, cum ar fi Teo Show, de luni pana vineri de la ora 15:00. Teo Trandafir si Bursucu’ ne vor aduce in fata televizorului artisti cunoscuti, vedete din toate domeniile (muzica, show-biz, etc).

Bravo, ai stil! Celebrities in zilele de miercuri, joi, vineri, sambata de la ora 22. Puterea Dragostei va avea un nou moderator, Cristina Mihaela Dorobantu (cunoscuta publicului din emisiunea Bravo, ai stil!). Emisiunea Puterea Dragostei va fi difuzata de Kanal D de luni pana vineri de la orele 11:00 si 17:00 (inaintea stirilor Kanal D) si in zilele de sambata si duminica de la orele 16:00 si 19:00.

Emisiunea prezentata de Ernest, In cautarea adevarului, se regaseste si ea in grila de toamna a postului Kanal D, urmand sa fie difuzata pe Kanal D in zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri de la ora 13:00. Aceasta emisiune ne prezinta diferite situatii in care se pot regasi oricare dintre telespectatorii postului.

Emisiunile informative ale postului Kanal D vor fi difuzate ca de obicei de luni pana vineri de la ora 12:00 si de la ora 19:00, si in weekend de la orele 12:00 si 18:00. Stirile Kanal D vor fi prezentate de Silvia Ionita, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu si Christian Sabbagh.

Asa cum ne-a obisnuit, in fiecare seara, de luni pana vineri, Kanal D va difuza de la ora 20:00 seriale turcesti pe placul publicului feminin si nu numai, seriale cu mari audiente ce claseaza postul Kanal D mai mereu in topul televizunilor.

Din 2 septembrie se va difuza sezonul 3 al serialului turcesc Pretul fericirii de la ora 20:00. In weekend-uri, Kanal D va difuza emisiunile sale consacrate si indragite de telespectatori. ROventura este difuzata in fiecare sambata de la ora 15:00. Cu prilejul acestei emisiuni vom descoperi cele mai frumoase locuri ale Romaniei.

Grila de toamna Kanal D

Emisiunea Se striga darul, prezentata de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, este difuzata de Kanal D in fiecare sambata seara de la ora 20:00. Asta-i Romania, prezentata de Mihai Ghita, va fi difuzata de Kanal D in fiecare duminica de la ora 14:30.

Emisiunea-concurs Roata Norocului, prezentata de Bursucu’ si Ana Maria este difuzata de Kanal D in fiecare seara de duminica de la ora 20:00. Serialul Moldovenii va avea un nou sezon toamna aceasta ( inca nu se stie când va fi difuzat). Surpriza acestei toamne o reprezinta prezenta in echipa Kanal D a jurnalistei Denise Rifai, ea a mai prezentat diferite emisiuni politice pe Realitatea TV. Nu cunoastem detalii despre ce emisiune va prezenta la Kanal D.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII