Grupul Clever retrage licentele Prima Show, Prima Wild, Prima Traditional Music si Prima Shop 24

In cadrul sedintei CNA de astazi, 29 august, se va discuta solicitarea venita din partea companiei Clever Business Transilvania pentru retragerea licentelor audiovizuale ale serviciilor de programe Prima Show SD/HD, Prima Wild SD/HD, Prima Traditional Music SD/HD si Prima Shop 24 SD/HD. Licentele au fost acordate pe 22 martie 2022, primind in total 8 licente noi, insa se pare ca grupul renunta la 4 dintre ele.

In aceeasi sedinta se va discuta o alta solicitare venita de la Clever Business Transilvania pentru prelungirea termenului de intrare in emisie a licentelor audiovizuale cu 6 luni pentru serviciile de programe Prima History SD/HD si Prima Food & Travel SD/HD, acestea fiind proiectele cu care grupul va continua. Aceste licente au fost acordate in acelasi timp cu Prima Show, Prima Wild, Prima Traditional Music si Prima Shop 24.

Grupul Clever retrage licentele Prima Show, Prima Wild, Prima Traditional Music si Prima Shop 24
Acestea sunt tematicile licentelor mentionate mai sus:

 • Prima Show – licenta avea format tematic – divertisment si ar fi urmat sa difuzeze 40% productii proprii
 • Prima Wild – format tematic – documentare si ar fi urmat sa fie asemanator cu Digi Animal World sau Animal Planet
 • Prima Traditional Music – format tematic – muzical, ar fi difuzat muzica populara
 • Prima Shop 24 – postul ar fi fost de teleshopping
 • Prima History – format tematic – documentar istoric, postul va fi asemanator History Channel si va avea 40% productii proprii si 60% de la alti producatori
 • Prima Food & Travel – va difuza emisiuni tip cooking & travel, 30% vor fi productii proprii si diferenta de 70% va reprezenta productii de la alti furnizori

Sedinta CNA de astazi va avea loc incepand cu ora 11:30. Desi solicitarea retragerii licentelor este mai mult o notificare (cu siguranta nu vor fi motive pentru care sa nu se aprobe), ramane de vazut daca reprezentantii CNA vor aproba cererea pentru prelungirea intrarii in emisie Prima History si Prima Food & Travel.

Voi ce parere aveti despre solicitarile facute de societatea Clever Business Transilvania? Lasati un comentariu mai jos.

Update: In sedinta CNA, reprezentanta postului a mentionat ca mai au nevoie de putin timp pentru lansarea Prima History si Prima Food & Travel iar pentru celelalte posturi (cele pentru care se retrage licenta), sunt in continuare in vederea grupului insa necesita mai mult timp pentru lansare. Solicitarile au fost aprobate in unanimitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

 1. Cu teleshopping nu m-ai merge. Va dispărea în viitor. Avem magazine chinezești, second hand, și smecheri care vând în piețe produse contrafăcute chinezești de pe vapor.

 2. Grupul Clever se afla intr-o situatie delicata prin prisma faptului ca se confrunta cu probleme financiare serioase.

  Starea Natiei a fost retrasa de pe post deoarece au existat intarzieri de plata, aia de la Trasnitii / Secretele Presedintelui (sau cum se numesc dejectiile alea) au dat in judecata Prima TV pentru intarzieri la plata salariilor.

  Si tind sa cred ca nu sunt singurii angajati / colaboratori care au actionat in instanta angajatorul, pentru neplata salariilor.

  • *** ****…. era salcâm. Nimeni nu a dat in judecată pe nimeni. Pune linkuri la ce ai scris…. in special cu „starea nației”…. de trăsniți alea sunt reluări de prin anii 2008-2010.

   • Urmareste canalul de Youtube al lui Dragos Patraru sau pagina sa de Facebook si ai sa gasesti acolo un clip in care acesta se exprima cu subiect si predicat, motivul pentru care a retras emisiunea de pe post. Pentru ca el a livrat un produs conform contractului, iar acel produs nu a fost platit conform contractului.

    Cum crezi tu ca se vor recupera bani? Prin actiune in instanta!

    P. S. – Pe mizeria aia de ******, pe care tu o detii, o numesti site si unde cea mai recenta stire este datata 14 mai 2018 (!!!!) nu gasesti asemenea informatii !?!?!? Intreb pentru un colaborator!

 3. Nu inteleg gluma asta cu prima…teapa! Prima nu stiu ce, prima nu stiu cum, 20 de „prima” dar salarii cand da grupul asta mitici din Cluj? Dar contracte de munca cand fac? Am inteles sau cred ca am inteles absurditatea aata de prime-multitudini, dar nu inteleg lipsa salarilor si salariatilor!?

  Probabil asa se fac afaceri/treaba pe la miticii autentici din cluj…

 4. Sa aprobat in unanimitate. Toate canalele se vor lansa insa au nevoie de mai mult timp pentru a optine continut. Prima History si Prima Travel se vor lansa pana la finalul anului.

   • De ce l-ar baga in HD? 🥱🥱🥱… sa nu-l mai vada abonatii cu decoare SD? 💩. Asa si cu Balcan Music ca nu-l baga in HD…. sau cand a trecut Tralala din HD in SD 💩💩💩🥺🥺🥺👍🏻. Sunt posturi care nu vor sa platrsaca la cablist sa se vada SD si HD…. vor „mocangeala”… se mulrumesc doar sa fie in grila celui mai mare cablist cu costuri minime