Vedeta familiei incepe la TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 va difuza din 3 decembrie in fiecare sambata de la ora 10 o noua emisiune concurs dedicata copiilor talentati. Emisiunea se numeste Vedeta familiei.

Vedeta familiei este o emisiune muzicala, in fiecare editie se intrec trei copii cu varste cuprinse intre 5-11 ani. Emisiunea este prezentata de Florina Constantinescu (prezentatoarea rubricii meteo din cadrul jurnalelor TVR) si solistul trupei The Colours, Laurentu Niculescu.

Pentru a castiga titlul de Vedeta Familiei, concurentii vor avea de trecut prin trei probe  dificile pentru varsta lor. In prima proba, cei mici vor fi sustinuti de unul dintre parintii lor. Copiii vor fi nevoiti sa interpreteze o piesa alaturi de unul dintre parintii lor. Prin aceasta proba se doreste ca cel mic sa se acomodeze cu scena, cu camerele de filmat dar sa  arate ca talentul muzical se mosteneste.

In a doua proba, concurentii vor interpreta ce piesa doresc si pe care cred ei ca o interpreteaza cel mai bine insa aceasta melodie o vor canta singuri fara ajutorul parintelui. A treia proba si ultima consta in interpretarea unei melodii care ii scoate pe cei mici din zona de confort. In culise, concurentii sunt sustinuti de Maria Sorescu care ii incurajeaza si ii insoteste pana pe scena.

Vedeta familiei incepe la TVR 1

Verdictul de Vedeta familiei il dau un juriu format din trei jurati experimentati care ii incurajeaza si le ofera sfaturi despre cum sa se comporte in viitoarea cariera. Juriul emisiunii este format din Matilda Pascal Cojocarita (cantareata de muzica populara), Elena Gheorghe (cantareata de muzica usoara), Radu Stefan Banica (actor, fiul lui Stefan Banica Jr.). Pe Radu Stefan Banica telespectatorii l-au vazut participand la emisiunea Te cunosc de undeva!, difuzata de Antena 1.

Durata medie a emisiunii Vedeta familiei este de o ora si 30 de minute si va fi difuzata de postul TVR 1 in fiecare sambata, de la ora 10. De-a lungul timpului, TVR 1 a mai difuzat emisiuni muzicale de mare succes in care vedete erau copii talentati, printre care putem mentiona Tip Top Mini Top.

TVR 1 apartine Societatii Romane de Televiziune si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth. TVR 1 are licenta generalista.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.