Gustul infrangerii – premiera Acasa
In luna aprilie, posturile de televiziune ale trustului Pro vor veni in intampinarea telespectatorilor cu cateva surprize cinematografice. Prima surpriza pe care o vom detalia in acest material vine din partea postului Acasa.

Dupa ce s-a transformat intr-un post generalist din 1 aprilie difuzand pentru prima data in istoria sa doua buletine de stiri dar si doua emisiuni in weekend (difuzarea emisiunilor nu este in premiera), acum Acasa va difuza o mega telenovela mexicana preluata de pe o platforma de streaming, o telenovela ce a facut furori in tara de origine.

Telenovela se numeste Volver a caer / Gustul infrangerii (2023) si va intra pe post din 6 aprilie, in fiecare weekend, de la ora 21:30. Anna (Kate del Kastillo, a jucat in Regina Sudului, Minciuna si altele) este unul dintre cei mai renumiti scafandri castigand numeroase premii internationale. Anna il intalneste pe Vico (Maxi Iglesias, a jucat in Toy Boy). Vico este un simplu cantaret.

Anna si Vico se indragostesc la prima vedere insa din cauza societatii si a diferentelor mari dintre cele doua categorii sociale din care fac parte (Anna o mega celebritate iar Vico un muzician necunoscut) ei trebuie sa isi ascunda relatia de ochii presei si a societatii in care traiesc, care este plina de prejudecati. In incercarea celor doi de a-si trai relatia de dragoste si in incercarea lor de autocunoastere, vor avea parte de multe incercari.

Gustul infrangerii – premiera Acasa

Telenovela Gustul infrangerii este un mini serial adaptat dupa o poveste ruseasca celebra numita Anna Karenina, scrisa in 1877 de Lev Tolstoy. In Mexic, Gustul infrangerii a fost difuzata de platforma Vix+, detinuta de Televisa. Telenovela are 6 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Pe Acasa se pot urmari seriale mexicane de tip telenovela dar si seriale turcesti, cum ar fi: Ingeri cazuti, Inima nu minte, Acea fata, Esmeralda si altele. Vom reveni in curand cu alte detalii despre surprize pregatite de posturile Pro.

Acasa TV apartine companiei Pro TV SA  si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Digi, Focus Sa,t Orange, Ines dar si in grilele platformelor de streaming TV Voyo, Orange TV Go, Focus Sat si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.