Digi reduce tarifele in roaming in 2021
Digi (RCS & RDS) a anuntat reducerea tarifelor in roaming incepand cu 1 ianuarie 2021, oferind tarife cu 21% mai mici pentru traficul de date (tariful va fi de 1.1 euro/Gigabyte fata de 1.4 euro/Gigabyte, fara TVA).

Tariful pentru apelurile primite este de asemenea redus de la 0.0079 euro pe minut la 0.0076 euro pe minut, fara TVA. Reducerile aplicate traficului de date si apelurilor primite sunt valabile pentru tarile din Uniunea Europeana (UE) sau din Spatiul Economic European (SEE).

In tarile UE/SEE, restul tarifelor in roaming raman nemodificate dupa cum urmeaza (preturile mentionate mai jos sunt cu TVA inclus):
-apeluri efectuate catre retelele locale, catre retelele din Romania sau catre alte tari UE/SEE: 0.0184 euro/minut
-mesaje text trimise: 0.0060 euro/SMS
-mesajele text primite nu sunt tarifate

In plus, Digi anunta ca tarifele in roaming in Regatul Unit al Marii Britanii nu vor fi afectate de incetarea perioadei de tranzitie in urma Brexitului. Astfel, vom beneficia in continuare de aceleasi tarife in zona respectiva chiar si din 1 ianuarie 2021. Avand in vedere finalul perioadei de tranzitie in urma Brexitului, operatorii nu vor mai fi obligati sa aplice reglementarile roam like at home in Regatul Unit al Marii Britanii. Digi a anuntat ca va mentine aceleasi tarife ca in prezent iar Orange va pastra, promotional, aceleasi tarife pana pe 30 iunie 2021.

Digi reduce tarifele in roaming in 2021

Reamintim ca Digi are in continuare o oferta activa prin care traficul de internet efectuat in roaming in Ungaria pe reteaua Digi Mobil Ungaria (Digi HU), este considerat trafic de date national, fara sa platim costuri suplimentare. Oferta este valabila de ceva timp si a fost prelungita ultima data pana la finalul lunii februarie 2021.

Sperand ca anul urmator vom putea calatori mai mult in afara tarii, comunicatul publicat de catre Digi privind reducerea tarifelor in roaming nu poate decat sa ne bucure.

Voi ati utilizat serviciile Digi in roaming? Daca da, ce parere aveti despre tarifele practicate?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.