Samsung Galaxy Book Flex Alpha – laptop-ul cu ecran QLED ce costa 830 de dolari.
Samsung lanseaza laptopul Galaxy Flex. Doua luni mai tariziu si compania anunta varianta de buget a acestuia. Pe numele sau, Galaxy Book Flex Alpha. Varianta pastraza design-ul 2-in-1 si se asemanana foarte mult cu varianta standard. Datorita pretului, specificatiile acestuia sunt ceva mai slabe si beneficiaza de caracteristici mai putine. Acest lucru il face ca fiind cel mai accesibil laptop QLED de pe piata. Pretul acestuia fiind sub 1.000 de dolari.

Compania pastreaza si pe Galaxy Flex Alpha, aceeasi constructie din aluminiu si caracteristici precum dispay-ul de 13.3 inch FullHD, cu panou QLED. O caracteristica unica ce poate fi gasita atat pe Galaxy Book Flex cat si pe Book Ion, este aceea de Wireless PowerShare. Din pacate, Galaxy Book Alpha nu dispune de aceasta caracteristica, iar acest lucru ar putea sa ii intristeze pe unii utilizatori de smartphone-uri Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy Book Flex Alpha
Samsung Galaxy Book Flex Alpha

Eliminarea caracteristicii Wireless PowerShare ar putea de asemenea, sa permita integrarea OEM intr-un device cu o baterie mai mica, fara a face compromisuri uriase in priviinta duratei de viata a bateriei. Modelul de buget are o baterie de 54Wh, fata de modelul standard, a carei baterie este de 69.7Wh. In contiunare, primite o durata de viata de pana la 17.5, intr-o singura incarcare.

Dupa cum probabil v-ati asteptat, Galaxy Book Flex alpha nu vine cu S Pen. Cei ce doresc sa se bucure de unul, in continuare, va trebui sa il cumpere.

Samsung Galaxy Book Flex Alpha – Specificatii, pret si data de lansare

Varianta de buget vine cu un display de 13.3 inch, cu rezolutie FullHD de 1920 x 1080 de pixeli. In plus, display-ul beneficiaza de un panou QLED. Galaxy Book Alpha este foarte usor. Acesta cantarind 1.19KG.

Procesorul Intel din a-10-a generatie, isi face foarte bine treba cu cei 8GB de RAM. Laptop-ul mai vine intr-o alta varianta, cu 12GB de memorie RAM. Ambele verisuni de memorie RAM sunt DDR4. Acesta nu beneficiaza de o placa video integrata, dar beneficiaza de grafica integrata Intel UHD. In ceea ce priveste memoria interna, Samsung iti pune la dispozitie sa alegi dintr-e trei verisiuni. Una de 256GB, cea dea doua de 512GB, iar ultima versiune este de pana la 1TB SSD. Primele doua versiuni mentionate sunt HDD.

Sunetul este stereo, iar pe tastatura este amplasat un senzor de amprente. Totodata, Galaxy Book Alpha dispune de o camera HD, o mufa USB-C si doua mufe USB 3.0. In plus, mai vine cu o mufa HDMI si un slot pentru card microSD. Pretul de start al acestuia este de 830 de dolari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.